Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

петак, 18. септембар 2009.

Veliki Brat - Smederevac za ukućane


Popularni šporet za ogrev „smederevac” jedan je od rekvizita kojima će se ukućani „Velikog brata” služiti tokom boravka u poznatoj kući u Košutnjaku. Šporet je u dvorištu, ispod nadstrešnice, a s obzirom na to da je „Veliki brat” ove godine upao u svetsku krizu, dvorište neće biti ekskluzivno opremljeno, a ovaj šporet će, izgleda, biti najveći luksuz…







Kuća „Velikog brata” je već neko vreme u pripremi i biće potpuno drugačija od svega na šta smo navikli tokom protekla tri serijala. Podsetimo, „Blic” je nedavno otkrio da će svi ukućani spavati u jednoj sobi, najverovatnije u jednom velikom krevetu, a budući da je kriza u toku, Veliki brat će „obradovati” ukućane i još jednom novinom - u toaletu će umesto WC-šolje biti čučavac koji će takmičari biti primorani da koriste.




S obzirom na to da je kriza zahvatila spavaću sobu i kupatilo, ništa bolji uslovi nisu ni u dvorištu kuće koje izgleda kao opljačkano.
Iako je ukućanima ostao bazen, takmičari će moći da uživaju u tri-četiri prilično nestabilne stolice - ležaljke u plavoj boji… Od klupica, stolova, lejzi begova nema ništa, ali zato dvorište krasi i tamno zelena pumpa za vodu koja se nekada davno koristila u srpskim domaćinstvima.



Tu je i nekoliko plavo-zelenih buradi, te transportne kutije, kozlići za molerske radove, visoke merdevine, dva-tri veštačka žbuna i grmići, a po laminatu i zidovima dvorišta su ispisani plavo-zeleni brojevi… Kamere su prekrivene bronzano-zlatnim limenim lampicama i ima ih svega tri.



U dvorištu se nalazi i jedna velika građevina, koja je juče bila prekrivena crnim platnom, te nismo mogli tačno da utvrdimo šta je. Građevina oblikom podsećana neki brod, a biće otkrivena tek kada stanari uđu u kuću. Građevina će biti veliko iznenađenje kako za stanare, tako i za gledaoce…


Izvor Blic

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum

Нема коментара:

Oglasi