Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

понедељак, 21. септембар 2009.

Veliki Brat 3 : Ulazak u kuću

Veliki Brat 3



Ukoliko se takmičari ne dogovore da dele krevete, dvoje će spavati u kadi na veoma tankom dušeku.
U spavaćoj sobi nove kuće Velikog brata, u kojoj će spavati svi takmičari ovog rijaliti-šoua, među krevetima se nalaze i dve kade i pisoar! Press ekskluzivno objavljuje fotografije spavaće sobe, koje su organizatori u strogoj tajnosti čuvali do danas, kada je najavljivan početak ovog šoua. Pretpostavlja se da su kade namenjene takmičarima koji će se među poslednjima večeras useliti u VB kuću.








- U sobi ima desetak kreveta, ali i cevi za vodovod, dve kade i pisoar! Ukoliko se neki takmičari ne dogovore da dele krevete, dvoje će morati da spavaju u kadama na veoma tankom dušeku - kaže izvor Pressa blizak produkciji.




U produžetku dnevnog boravka nalazi se kupatilo sa kadom, WC šoljom i umivaonikom. Međutim, takmičari neće morati da se kupaju i vrše nuždu pred svima, već su im za te potrebe obezbeđeni tuš-kabina i čučavac.




Veliki Brat 3Serijal će biti u duhu ekonomske krize, što se veoma odrazilo na komfor u kući, koja je prilično izgubila na luksuzu. Svi kuhinjski elementi su od iverice, kao i sto za ručavanje, za kojim će ukućani morati da sede na skromnim drvenim stolicama, kutijama i buradima. Luksuz iz prethodnih sezona počišćen je iz dvorišta, jedini njegov trag je bazen koji je ostao na istom mestu. U dvorištu se nalaze i nekoliko nestabilnih ležaljki, pumpa za vodu, kozlići za molerske radove i merdevine, a ispod nadstrešnice je šporet „smederevac", na kome će ukućani najverovatnije spremati zimnicu.




Novina u ispovedaonici je velika fotelja na kojoj može da sedne šest ukućana, dok u dnevnom boravku dominiraju velika garnitura za sedenje i kutija od iverice, koja će im poslužiti umesto stočića.




- Kriza nas muči u svakodnevnom životu, pa će se sa njenim efektima boriti i stanari kuće Velikog brata u naredna tri meseca. Na kastinge se prijavilo mnogo zanimljivih kandidata, neki od njih su u izvesnom smislu čak i ekstremni - rekla je Marinela Kvapil, PR menadžer produkcije „Emoušn".


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum


Izvor: Press

Нема коментара:

Oglasi