Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

среда, 16. септембар 2009.

Slike Farme - Farma spremna za zvezde

Farma spremna  za zvezde



Rečima je teško opisati šta sve takmičare „Farme” čeka već u subotu kada počinje emitovanje ovog rialiti šoua. Jedan od najzanimljivijih projekata, koji će trajati dva i po meseca, emitovaće se na „Pinku”, a ekipa „Blica” juče je bila u prilici da među prvima vidi kako će izgledati specijalno za ovu priliku skrojena farma površine 1.120 metara kvadratnih u okolini Barajeva.






Na samom ulazu u ovaj nesvakidašnji prostor primetili smo veliki broj majstora koji su ubrzano završavali radove da bi četrnaest takmičara živelo u uslovima koji su koliko-toliko slični onima pre sto i više godina u Srbiji.
- Nema struje i vode i nekih uslova na koje je većina takmičara navikla, ali ćemo se potruditi da kandidatima maksimalno pomognemo u poboljšavanju životnih uslova. Za hranu će morati sami da se snalaze, a mi smo im pomogli tako što smo već pre nekoliko meseci zasadili paradajz, krompir, kupus, luk, kelj i kukuruz, tako da će u prvo vreme imati bar nešto da jedu. Koliko budu vredni i radni, toliko će im biti lakši život na farmi - priča portparol „Pinka” Tatjana Vojtehovski.


U samom centru ovog objekta, koji je okružen šumom, nalazi se seoska kuća od 240 metara kvadratnih u kojoj svi takmičari spavaju u istoj sobi, i to na slamaricama (umesto dušeka) koje su postavljene na drvenim krevetima, a tu su i nezaobilazne čerge (vuneni prekrivači). U susednoj prostoriji, koja će zamenjivati kupatilo (jer njega neće biti u pravom smislu te reči), postavljeno je veliko bure sa česmicom, koje će poslužiti takmičarima za kupanje. Naravno, u kuhinji je obavezan šporet na drva (koja će ukućani morati sami da seku testerom koja se koristila pre nekoliko decenija). Tu je i nezaobilazna ostava za namirnice na Farmi.

Sve najnovije vesti moжete naći na sajtu Farma Srbija ili na Farma Forum

Нема коментара:

Oglasi