Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

субота, 19. септембар 2009.

Ko učestvuje na Farmi - Foto

farma tv pink


Seoski život poznatih, najnovija rialiti emisija „Farma” počinje da se prikazuje sutra u 20 časova na Televiziji „Pink”. Četrnaest VIP ličnosti iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine će naredna tri meseca u veoma teškim uslovima života - bez struje, hrane, kupatila, pokušati da osvoje nagradu od 100.000 evra. Poslednjih dana se dosta spekulisalo o tome ko će preći prag farme i pristati na seosku avanturu, a „Blic” saznaje da će se među takmičarima najverovatnije naći fudbaler Saša Ćurčić, pevačica Marina Perazić, Toma Panter iz grupe „Blek pantersi”…







Emisija je trebalo da počne večeras, ali je početak pomeren za jedan dan (zbog bolesti voditelja Ognjena Amidžića), te će večeras biti emitovana specijalna emisija, a imanje će sutra uveče primiti VIP takmičare.
Farma se nalazi u okolini Barajeva, okružena je šumom i takmičari neće imati nikakvih dodira sa civilizacijom. U kući koja se prostire na 240 metara kvadratnih, uslovi su na ivici egzistencije. Svi takmičari će spavati u istoj sobi, na slamaricama, a biće prinuđeni da se pokrivaju čergama (starim prekrivačima). Ukoliko žele da se okupaju, stanarima će biti na raspolaganju jedno bure sa česmicom, a umesto kupatila moraće da koriste čučavce koje će sami prazniti i čistiti. Neće dobijati toalet-papir niti sapun, i za takve higijenske potrebe će morati sami da se snalaze. Kada je hrana u pitanju, stanari mogu da koriste samo namirnice koje sami uzgajaju, i isključivo od njih će zavisiti da li će ostati gladni. Hranu će pripremati na šporetu na drva koja će morati sami da seku starinskom testerom. U zavisnosti od njihovog angažovanja na farmi, takmičari će dobijati nagrade, a ako budu uspešni, moći će da unapređuju farmu i uslove života.



Takmičari će tokom boravka ispunjavati razne radne zadatke, mahom vezane za farmu, a na obližnjoj pijaci će meštanima Barajeva prodavati namirnice koje uzgajaju. Svake nedelje će se birati gazda domaćinstva i dve sluge. Gazdu uvek imenuje izbačeni ukućanin. Nominovani za izbacivanje se biraju na veoma interesantan način. Publika će imati pravo da SMS glasovima nominuje jednog takmičara koji kada ga izglasaju postaje duelista. Publika neće smeti da nominuje gazdu i sluge farme. Drugi nominovani (duelista) je jedan od sluga, a bira se tako što farmeri dele šibice slugama. Onaj sa najviše šibica ulazi u duel. Duelisti će 24 sata pre izbacivanja odmeravati snage u posebnoj, izolovanoj prostoriji, a publika će glasovima izbaciti jednog. Voditelji emisije su Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić, koji će biti u dodiru sa farmerima.



Šou u Hrvatskoj
Šou „Farma” se u Hrvatskoj prikazuje već dve godine i nedavno je završena druga sezona u kojoj je pobedio hrvatski glumac i maneken Mario Mlinarić. U drugoj sezoni je učestvovala i poznata pevačica Marina Perazić koja će se sada oprobati i u našoj „Farmi”.



Naknadni Ulasci
Pedeset domaćih zvezda je potpisalo ugovor za ulazak na farmu, a pored četrnaest farmera koliko će se sutra naći u kući, u prvih mesec dana će biti naknadnih ulazaka zvezda (pominju se Ceca Ražnatović, Rada Manojlović, Tanja Savić, Vladimir Stanojević…).



Mentor
Farmeri će imati i mentora koji će im svojim savetima pomagati u obavljanju seoskih poslova. Mentor dolazi iz okoline Barajeva, i biće zadužen za ocenjivanje uspešnosti farmera. Mentor u prvoj nedelji dobija zadatak da proglasi gazdu i sluge.



Pijaca
Sve voće i povrće koje budu gajili na farmi (ekipa koja realizuje šou im je pre nekoliko meseci zasadila paradajz, krompir, kupus, luk, kelj i kukuruz) farmeri će jednom nedeljno prodavati meštanima na pijaci.
Honorari



Takmičari će za svaku provedenu nedelju u kući dobijati izvestan honorar koji će se u zavisnosti od VIP ličnosti kretati od sedamsto do nekoliko hiljada evra. Nagrada za pobednika iznosi 100.000 evra.


Izvor Bllic

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .

Нема коментара:

Oglasi