Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

недеља, 20. септембар 2009.

Farma Srbija: Ana Nikolić na Farmi


Kako Press ekskluzivno saznaje, pop zvezda Ana Nikolić biće specijalno iznenađenje televizije Pink u najnovijem rijaliti-šouu „Farma", s obzirom da su čelni ljudi „ružičaste televizije" tokom jučerašnjeg dana postigli dogovor sa atraktivnom Paraćinkom da bude jedna od VIP „farmera" koji će dva meseca živeti u seoskom domaćinstvu u Barajevu, bez struje, telefona i ostalih „pomagala" iz savremenog života.








- Ana će biti pun pogodak za „Farmu" jer je reč o popularnoj mladoj pevačici za čiji su privatni život mediji uvek zainteresovani - navodi sagovornik Pressa, dodajući da su pregovori s Nikolićevom trajali dve nedelje i da su tek juče u popodnevnim satima uspeli da se dogovore oko uslova njenog ulaska na „Farmu".




- Odmah posle potpisivanja ugovora snimljen je i prilog o Ani koji će biti emitovan prilikom njenog ulaska na ranč. Koliko znam, Ana je bez obzira što nije do samog kraja bila načisto da li da prihvati ponudu, ili ne, svoju liniju dovela do savršenstva uz pomoć dijeta i svakodnevnog vežbanja, tako da će na „Farmu" ući u punom sjaju. Nikolićeva, za razliku od ostalih 16 učesnika koji su u četvrtak smešteni u karantin u hotel „Prestiž", neće biti pod istim tretmanom, već će na „Farmu" stići direktno iz svog doma. Anin ulazak planiran je za večeras, međutim, nije isključeno da se Pinkovi producenti predomisle i ostave je kao specijalno iznenađenje, u kom slučaju bi se ostalim farmerima pridružila sledeće nedelje - zaključuje naš sagovornik.



Izvor: Press



Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .

Нема коментара:

Oglasi