Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

субота, 19. септембар 2009.

Farma TV Pink: Farmeri u karantinu!


Uprkos velikim merama bezbednosti i tajnovitosti organizatora, naš list uspeo je da otkrije mesto na kome će budući učesnici rijaliti šoua „Farma“ biti smešteni, kao i spisak ljudi koji će se u narednih deset nedelja boriti za nagradu od 100.000 evra.





Kolike su mere opreza bile, svedoči i podatak da ni sami budući učesnici nisu znali gde će boraviti do početka takmičenja. Njih su, naime, organizatori kupili na unapred predviđenim lokacijama i odvodili na tajno mesto. Dobrom organizacijom i zahvaljujući pouzdanim izvorima, uspeli smo da saznamo da je u pitanju prestonički hotel „Prestiž“, pa je naš fotoreporter tako uspeo da uslika neke od budućih farmera kako ulaze u karantin.





Naš paparaco je tako ulovio prilikom ulaska u hotel folk pevača Milana Topalovića, glumca Branka Babovića, pop pevačicu Marinu Perazić, multimedijalnu ličnost Igora Lazića Nigora, gradonačelnika Zaječara Boška Ničića i novinara Sašu Jovanovića. Oni su se, prema našim saznanjima, pridružili grupi koja se već nalazila u hotelu, a u kojoj su bili Maja Nikolić, Dragica Radosavljević Cakana, Slavica Tripunović Đana, Olja Crnogorac, Svetlana Tanasić, Snežana Mišković Viktorija, Nikola Hadžinikolić iz grupe 357, Srđan Radojković Pile, Đani Ćurčić i Toma Jovanović iz grupe „Blek panters“.
Svi oni su odmah po dolasku smešteni u sobe i kretanje im je strogo ograničeno dok su im mobilni telefoni oduzeti, pa im je tako onemogućena svaka vrsta komunikacije sa spoljnim svetom.




Porodična poseta
Tokom petka, takmičari su bili prinuđeni da dan provedu u sobama. Zbog izolacije, svako je bio prinuđen da krati vreme na sebi svojstven način. Tako je Saša Jovanović vreme provodio čitajući knjigu, dok je Slavica Tripunović Dajana imala posetu sina Alekse i bivšeg životnog saputnika Vlade Uroševića.



Odložen početak
Umesto u subotu, useljenje takmičara na farmu biće obavljeno u nedelju u 20 časova.
- Zbog zdravstvenih problema koje je izazvao stomačni virus jednog od voditelja Ognjena Amidžića, useljenje na „Farmu“ biće odloženo za nedelju. Umesto toga, u planiranom terminu za useljenje u subotu od 21 do 24 sata biće emitovana specijalna emisija „Zagrevanje“ koju će voditi Aleksandra Jeftanović - izjavila je Tanja Vojtehovski, PR menadžer kompanije „Pink“.




Umesto 14, biće 17 učesnika
Kako „Alo!“ saznaje, zbog što boljeg kvaliteta programa i bojazni da će neki od takmičara brzo „pući“ i napustiti takmičenje, spisak učesnika je proširen. Tako će umesto najavljenih 14, na farmu ući 17 učesnika.


Izvor:Alo


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .

Нема коментара:

Oglasi