Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

среда, 16. септембар 2009.

Veliki brat od 21. septembra : Ukućani u istoj sobi

Treći serijal najpopularnijeg rialiti serijala „Veliki brat” kreće sa emitovanjem 21. septembra na TV B92, a gledaoce i ukućane ove godine očekuju velike promene - od izgleda kuće koja će biti potpuno renovirana, do zadataka, uslova, izazova... Iako se za sada sve drži u velikoj tajnosti, „Blic” saznaje da će svi ukućani ove godine spavati u istom krevetu i da neće biti muške i ženske sobe.



- Veliki brat, naime, ove godine ima velikih finansijskih problema zbog svetske ekonomske krize, pa će i ukućani na svojim plećima osetiti teška vremena. Prvi u nizu prepreka svakako je jedan jedini krevet u kome će spavati apsolutno svi ukućani. Kao i obično, u kući će se naći između dvanaest i četrnaest ukućana i svi oni će morati da dele jednu postelju - priča za „Blic” izvor iz vrha producentske kuće „Emotion” koja realizuje šou.






Sigurni smo da je ovo tek prva muka na koju će ih Veliki brat staviti, a voditelji su sigurno drugi izazov za takmičare s obzirom na to da će se prilikom ulaska i izbacivanja suočavati sa nezgodnim i duhovitim Draganom Marinkovićem Macom i visprenom i temperamentnom Marijanom Mićić. Milan Kalinić će se malo odmoriti, a Ana Mihajlovski, koja je odnedavno u drugom stanju, posvetiće se uredničkom poslu.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum

Нема коментара:

Oglasi