Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

среда, 16. септембар 2009.

Veliki Brat - Ukućane očekuju mnogo teži zadaci


Treći serijal najpopularnijeg rijaliti šoua „Veliki brat” kreće sa emitovanjem ove jeseni na Televiziji B92. U novoj sezoni biće mnogo noviteta: kuća u kojoj će živeti anonimni stanari doživeće velike promene, takmičare očekuju teži zadaci na ivici stvarnosti i mašte, a postoji mogućnost i da se nagrada koja je do sada iznosila 100.000 evra uveća.





- Vreme je da posle ovoliko sezona osvežimo kuću u Košutnjaku, te će ove godine objekat doživeti najdrastičnije promene. Kuća će biti opremljena kao nikada do sada - počinje priču za „Blic” Goran Stamenković, čelni čovek producentske kuće „Emotion”, i objašnjava da će u novom izdanju doći do još nekih velikih promena.



- Vraćamo se na period kada smo ukućane stavljali na malo teže zadatke, kako mentalno tako i fizički, kada nisu znali šta je stvarnost, a šta je laž. Mislim da smo bili previše blagi u poslednje vreme i to mora da se promeni. Uvešćemo mnoge prepreke jer se ukućani moraju pomučiti kako bi osvojili novac - ističe Stamenković.Kada je reč o izboru voditelja, tu se ništa neće promeniti.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum

Нема коментара:

Oglasi