Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

уторак, 22. септембар 2009.

Ana Nikolić gola na Farmi - TV PINK

Ana Nikolic Golo Dupe



Poznati umeju da sade, okopavaju, slažu cigle...To su pokazali učesnici Farme uspevajući da polože prvi zadatak u prvoj nedelji rijaliti-šoua.

Uz malo muke, Gazda Boško dezinfikovao je bunar, doduše uz hemijsku reakciju, pa su pustili svog mentora Proku da prvi proba vodu, Pile i ekipa se dokazala u neimarstvu, praveći putić od bunara do kuće, a i štala blista i miriše.

Dok su pravili putić, muškarcima je društvo pravila Ana Nikolić, a Igor Lazić-Nigor je raspoloženo zapevao njen hit: "Romale, romali", a potom ga i "obradio: "Kopale, kopali...".








U čišćenju štale učestvovala je i Olja Crnogorac, što je prijatno iznenadilo ostale.

Dok su muškarci radili, a žene spremale ručak, neki su se odmarali i zabušavali. Prednjačili su Ana Nikolić i Nikola Hadži Nikolić, a i Marina Perazić je zahrkala u trpezariji.




Ana je prespavala dobar deo dana, a Gazda Boško joj je to prebacio na zajedničkoj večeri.

"Nije u redu da gotovo svi rade, a drugi ne. Ana, izazivaš nezadovoljstvo kod drugih, prvo kod mene", rekao joj je gradonačelnik Zaječara, koji je u prvoj nedelji izabran za Gazdu imanja.

Pevačica se na to brecnula: "Svako može da bira da li hoće ili neće da radi, ja sam odlučila da ne radim".




Da li će Ana NIkolić zbog zabušavanja platiti tako što će "popiti" nominaciju gledalaca, videće se u petak, a moguće je da će ona i ranije sa Farme, jer je tako nešto nagovestila Maja Nikolić.

Doduše, Ana se, uz pomoć Olje Crnogorac, posle večere latila deterdženta i pranja sudova, a Đani ju je iznenadio poklonom.




Nekadašnji fudbaler Partizana i pobednik prvog serijala VIP Veliki Brat na imanje u okolini Beograda poneo je i jedan par ženskog donjeg veša. Ne, nije u fazonu Dejvida Bekama, koji je svojevremeno priznao da voli da oblači ženski veš.

Đani je to poneo ne bi li ga poklonio "ženskoj osobi koja mu bude dopala na Farmi", a izbor je pao na Anu Nikolić.

"Intuicija, čista intuicija", rekao je Đani, više sebi u bradu.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .

Izvor: Mondo

Нема коментара:

Oglasi