Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

недеља, 20. септембар 2009.

Veliki Brat 3: provanjeni ukućani

Poznata imena pojedinih učesnika nove sezone "Velikog Brata" koji od ponedeljka počinje na B92.







Zagrevanje pred novu sezonu "Velikog Brata" uveliko je u toku, a ovde godine su prvi put pre početka otkrivena i imena pojedinih stanara. Kako piše Blic, među anonimnim stanarima koji će boraviti u kući na Košutnjaku, naći će se i jedan od tri kandidata koji su se prijavili na popularnoj stranici "fejsbuk" – Manuel Stojanović, fudbaler iz Pirota, Dimitrije Stanković, hip-hoper iz Vranja ili Ivan Nikolić, student iz Požarevca.





Manuel Stojanović se bavi fudbalom, ima 22 godine i student je ekonomskog fakulteta. Na "fejsbuk" stranici je proglašen za najlepšeg kandidata, njegov cilj je da se zabavi u kući, te da postane popularan, ali i da sruši predrasude o Piroćancima.
- Dosta se govori o Piroćancima kao škrtim ljudima, ali ja ću biti taj koji će ih uskoro uveriti u suprotno. Mislim da bi jedan Piroćanac konačno trebalo da uđe u kuću "Velikog brata", a bolje prilike od mene nema – rekao je on u video poruci.





S druge strane, Dimitrije Stanković je neafirmisan pisac, tekstopisac i hip-hop izvođač. Rođen je 13. marta 1990. godine u Vranju, završio je srednju ekonomsku trgovisnku školu i napisao je neobjavljenu knjigu "Dnevnik usamljenog dečaka".



- Moj cilj za ulazak u kuću je pre svega zabava, pa popularnost, a na poslednjem mestu novac. Mislim da ljudi kojima je cilj novac ne ulaze u kuću da bi pokazali pravo lice već da bi se folirali zbog para. "Veliki brat" bi mi dosta pomogao u bavljenju muzikom – ispričao je Dimitrije.



Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum


Foto: Blic

Нема коментара:

Oglasi