Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

понедељак, 21. септембар 2009.

Veliki Brat 3: Patuljak iz Podgorice

Veliki Brat 3


Imena 12 ukućana koji će večeras ući u kuću drže se u strogoj tajnosti, ali kako „Blic” nezvanično saznaje, u šou će sigurno ući Milan Boričić, mali čovek iz Podgorice.







Milan je visok 138 centimetara, ima 26 godina i živi u Podgorici gde ga svi znaju. On je jedan od popularnih lokalnih likova i vrlo je duhovit. Kako je napisao u prijavi, ne radi ništa jer ga mrzi, a „živi mami, tati i bratu na grbači”. Radio je kratko na parkingu na rampi, ali je dobio otkaz jer je više bio po kafićima nego na poslu, a u društvu je uvek taj koji zbija šale.



Milan obožava trikove sa kartama i puno ih zna, a ima zaista ekstreman smisao za humor. Na primer, kao dete je da bi uplašio komšiluk otišao u obližnji park i simulirao svoje samoubistvo tako što je namestio konopce da izgleda kao da se obesio!? Milan kaže da ga zna 70 odsto Podgorice, a on bi da ga poznaje mjoš više ljudi, te stoga ulazi u kuću „Velikog brata”.



Takođe, izvesno je da ću u kuću ući i jedan takmičar od nekoliko hiljada onih koji su se prijavili preko „Fejsbuka”. Kako je „Blic” juče najavio, u užem izboru su Manuel Stojanović iz Pirota, Dimitrije Stanković iz Vranja i Ivan Nikolić iz Požarevca.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum

Izvor Blic

Нема коментара:

Oglasi