Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

понедељак, 21. септембар 2009.

Farma Srbija: Boško Ničić prvi gazda

farma tv pink



Seoski život poznatih ličnosti je počeo. Na farmu se sinoć uselilo sedamnaest poznatih ličnosti koje će narednih deset nedelja živeti u teškim uslovima, bez vode, struje, higijenskih uslova. Ana Nikolić, Niggor, Saša Ćurčić, Aleksandar Jovanović, Marina Perazić, Zoran Radojković Pile, Viktorija, Dragica Radisavljević Cakana, Slavica Tripunović Dajana, Olja Crnogorac, Branko Babović, Big Mama, Topalko, Toma Panter, Nikola „357”, Branko Babović i iznenađenje, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, narednih meseci boriće se za nagradu od 100.000 evra.






Pre nego što su se uselili u kuću koja se nalazi u okolini Barajeva, koja nema ni električne uređaje, niti toplu vodu, ukućani su dva i po dana bili u karantinu. „Blic” vam otkriva kako su izgledali poslednji sati takmičara u urbanoj sredini.
Farmeri su u petak posle podne odvedeni u hotel „Prestig”. Tamo su zatvoreni u sobe i striktno im je bio zabranjen bilo kakav kontakt sa porodicama i prijateljima. Međutim, mnogi su poneli mobilne telefone i laptopove, te su uredno po ceo dan komunicirali sa spoljnim svetom, javljali se rodbini, a neki su čak na popularnoj stranici „Fejsbuk” obaveštavali prijatelje da ulaze u „Farmu”. Posle nekoliko sati u karantinu, takmičari su ulazili jedni drugima u sobu, silazili do recepcije hotela, šetali…


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .

Izvor Blic

Нема коментара:

Oglasi