Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

недеља, 20. септембар 2009.

Farma: Nedeljni honorar i do dve hiljade evra

farma


Seoski život poznatih ličnosti, rialiti emisija “Farma”, počinje da se prikazuje večeras u 20 časova na Televiziji “Pink”. Na imanje bez struje, vode, i higijenskih uslova večeras će ući četrnaest VIP ličnosti.

Zvezde će na “Farmi” koja se nalazi u okolini Barajeva živeti deset nedelja, a takmičari će za svaku provedenu nedelju dobijati izvestan honorar.







- Iznos nedeljnog honorara kreće se od sedamsto do dve hiljade evra, u zavisnosti od popularnosti takmičara. Pojedini ukućani su se sami prijavljivali za ulazak na “Farmu”, te će oni, shodno tome, imati i najmanji honorar - kaže za “Blic” izvor blizak produkciji.




Iako će dobijati novac za život na “Farmi”, a glavna nagrada iznosi sto hiljada evra, stanari će sa druge strane imati grozne uslove života. Svi takmičari će spavati u istoj sobi, na slamaricama, a biće prinuđeni da se pokrivaju čergama (starim prekrivačima). Kupaće se u burencetu sa česmom, umesto kupatila će morati da koriste čučavce koje će sami prazniti i čistiti, neće dobijati toalet-papir niti sapun…




Hraniće se namirnicama koje sami uzgajaju, ručak će praviti na šporetu na drva koja će morati sami da seku starinskom testerom. Takmičarima će u poslovima na farmi pomagati mentor iz obližnjeg mesta, dobijaće nagrade i moći će da unapređuju imanje.


Izvor: Blic


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .

Нема коментара:

Oglasi