Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

субота, 19. септембар 2009.

Farma Srbija: Provaljeni učesnici!

Prestiz


U beogradskom hotelu „Prestiž" od četvrtka uveče u karantinu se nalazi 16 takmičara „Farme", među kojima je i urednik Pressa Aleksandar Jovanović! Početak emitovanja rijaliti-šoua odložen za sutra.







Šesnaest javnih ličnosti, od kojih će 14 učestvovati u rijaliti-šouu „Farma", od četvrtka uveče nalazi se u karantinu u beogradskom hotelu „Prestiž"! Kako saznaje Press, na svakih pola sata, u strogoj tajnosti i u pratnji obezbeđenja, do hotela su dovođeni budući srpski farmeri, među kojima je i urednik Pressa Aleksandar Saša Jovanović!


Sasa Jovanovic




Od lagodnog života na dva i po meseca oprostili su se i pevači Maja Nikolić, Svetlana Tanasić (Big Mama), Milan Topalović Topalko, Igor Lazić Nigor, Snežana Mišković Viktorija, Nikola Hadži Nikolić, Marina Perazić, Toma Jovanović „Blek panters", Dajana Tripunović, Dragica Radosavljević Cakana. Tu su i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, bivši fudbaler i pobednik rijalitija „VIP Veliki brat" Saša Đani Ćurčić, voditelji Olja Crnogorac i Zoran Pile Radojković i glumac Branko Babović, poznatiji kao Đura Palica iz serije „Kursadžije".


Ucesnici




S obzirom na to da su potpisali ugovore sa čak 50 javnih ličnosti, može se očekivati da čelni ljudi Pinka u poslednjem trenutku promene učesnike. Tako u naredne dve nedelje među takmičarima mogu da se nađu i pevači Milan Stanković, Sandra Afrika, Jadranka Barjaktarević, Tamara Todevska i voditelj Vladimir Stanojević.



Da bi osvojili glavnu nagradu vrednu 100.000 evra, oni će morati da se naviknu na život bez struje, telefona i drugih savremenih uređaja.


Ucesnici




Iako je početak novog Pinkovog rijalitija najavljivan za danas, organizatori ružičaste televizije odlučili su da emitovanje odlože za sutra uveče u 20 sati! TV Pink zvanično je saopštila da je razlog odlaganja početka „Farme" zdravstveni problem voditelja šoua Ognjena Amidžića.



Gradonačelnik Ničić na neplaćenom?!

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić potvrdio je da je dobio poziv za „Farmu". Izvor Pressa iz gradske uprave kaže da je Ničić tražio neplaćeno odsustvo dva meseca. U poslednjih nekoliko dana gradonačelnik je održao brojne sastanke i svojim saradnicima je davao instrukcije šta treba da rade za vreme njegovog odsustva. Od ponedeljka ga, kako smo saznali, menja njegov zamenik dr Srećko Nikolić.

Mišljenja Zaječaraca o njegovom učešću u ovom rijalitiju su podeljena - jedni ga podržavaju, dok ga drugi osuđuju jer „odlazi iz grada u kom je dosta nerešenih problema". Dosta je onih koji tvrde da će Ničić pobediti, s obzirom na to da je odrastao u selu Braćevac i da ume da obavlja mnoge seoske poslove. (D. Ž.)


Izvor: Press


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .

Нема коментара:

Oglasi