Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

петак, 21. мај 2010.

Farma Srbija Nemanja varao Draganu sa Milenom

Nakon što su se strasti u ljubavnom trouglu Milena-Nemanja-Dragana smirile, opet su pale teške reči od strane balerine jer je Stevanović nesvesno priznao da je varao u „dužem periodu“ Farma Srbija.

Nemanja, Milena






Sve je počeo kada su farmeri dobili zadatak da smisle reči pesme koju će repovati. Pevač je pesmu posvetio Mileni, a u tekstu joj se zahvalio za deset meseci provedenih sa njim. To je, naravno, balerina čula i shvatila da je njen bivši dragi varao duže nego što je mislila.



- Izblamirao se, ali to je njegov život. Ima pravo da bude sa kim hoće. Sa mnom je bio jedan čovek, sad je sasvim drugi. Izneo je sav svoj prljav veš. Prvo Vlada, pa ja - žalila se Dragana Mini, koja ju je potpuno podržala.


Zorici skočio pritisak zbog nerviranja!

Pevačici Zorici Brunclik naglo je skočio pritisak zbog stresova koje doživljava na imanju u Lisoviću, te su lekari morali da joj prepišu lekove koje će od danas morati da pije svakog jutra.
- Gornji pritisak mi je bio 180, a imam i česte glavobolje pa su morali da mi daju injekciju, a lekove za pritisak moram da pijem svakog jutra - požalila se Zorica ostatku ekipe, koji su se zabrinuli za njeno zdravlje.

Inače, pevačica je poslednji stres doživela zato što joj zadruga nije donela Kemišovu sliku, koju je tražila da bi mogla da ga gleda svaki dan.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Izvor: Alo

Нема коментара:

Oglasi