Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

понедељак, 10. мај 2010.

Farma Srbija Milena Ćeranić

Iako smo bili u vezi šest meseci, ne poznajem je ovakvu. Dok je bila sa mnom nije toliko psovala. Mora da snosi posledice za svoje postupke jer život postoji i posle tog rijalitija.


Pobednik prvog serijala „Zvezde Granda" Bane Mojićević, koji se pre nekoliko godina zabavljao sa pevačicom Milenom Ćeranić, kaže da svoju bivšu devojku ne može da prepozna u rijalitiju „Farma"!


Bane Mojićević







- Milena i ja smo bili šest meseci u vezi i ostali smo u kontaktu. Ne poznajem je ovakvu kakvu je gledamo na „Farmi"! Verovatno joj je psihički teško u rijalitiju, gde je kamere prate sve vreme. Međutim, svako mora da bude svestan da život postoji i posle tog rijalitija. Mora da snosi posledice za svoje postupke i da stoji iza svake izgovorene reči - kaže Bane o bivšoj devojci, čije su psovke i svađe sa dečkom Nemanjom Stevanovićem uzburkale javnost.

Sećajući se vremena provedenog sa popularnom Kragujevčankom, Mojićević kaže da Milena nije „toliko" psovala. Njeno ponašanje opravdava činjenicom da je u rijaliti ušla sa dečkom Nemanjom.

- Dok je bila sa mnom nije toliko psovala! Definitivno im je teže što su ušli zajedno i pomalo su zaboravili na kamere. Svako ima pravo da bira način na koji će graditi karijeru. Oni znaju da je njihova privatnost sada javna i to bi trebalo da im je uvek na umu. Farma Uživo Ja nikada ne bih ušao u rijaliti, jer ne želim da privatan život potpuno otkrijem - kaže Mojićević.


Bane otkriva da trenutno nema devojku i oštro demantuje medijske tvrdnje da je u vezi sa Sonjom Mitrović Hani, bivšom suprugom Željka Mitrovića.

- Priče da sam sa Hani su čiste medijske spekulacije. Kada smo radili na mom albumu bilo je sasvim logično da dosta vremena provodimo zajedno. Pojavili smo se zajedno na nekoliko promocija, pa su to ljudi protumačili na pogrešan način - kaže ovaj pevač, koji iza sebe ima dva albuma:

- Sa albuma koje sam snimio nije isplivao nijedan „ultra-mega hit", ali je očigledno da sam zauzeo svoje mesto na estradi. Pripremam novi CD - poručuje Bane.

Milenina majka Vesna: Ne blatite mi ćerku!

Vesna Ćeranić, majka Milene Ćeranić, postavlja pitanje zašto i ko je rešio da blati Milenu nabrajajući njene bivše momke.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Нема коментара:

Oglasi