Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

четвртак, 27. мај 2010.

Farma Srbija - Kazne

Nakon što su ih producenti sa Televizije „Pink“ Farma Srbija opomenuli da se smire, te da prestanu sa psovkama i jezikom nasilja na farmi jer će ih, kako saznajemo, u suprotnom izbaciti iz serijala i oduzeti im novčanu nagradu koja im sleduje, farmeri su odlučili da se trenutno primire.


Nemanja, Milena, Maja, Firči, Zorica





Podsetimo, nekoliko poslednjih dana svađe i provociranja na farmi dostigle su svoj vrhunac. Đus je izbačen zbog nedoličnog ponašanja, a neverovatno međusobno psihičko i fizičko maltretiranje prelazilo je granicu mogućeg svaki put kada bi se farmeri latili alkohola koji im je inače stalno na raspolaganju. Polivanje pivom, odvratne psovke i prostakluci, samo su deo onoga što su stanari imanja u Lisovićima jedni drugima radili. Na meti ostalih uglavnom je bio Miloš Bojanić.
Nakon što su juče opomenuti, Maca je u ime svih farmera zamolio publiku da im oprosti na neprikladnim rečima i situacijama koje su se dogodile naročito u poslednjih nekoliko dana. Takođe je naglasio da ne traže opravdanja, ali da su izolovani i pod raznim okolnostima dva meseca, pa su emocije nadvladale razum.

Obećao je da će se popraviti i još jednom zamolio publiku i zadrugu da prihvate njihovo izvinjenje. Posle javnog izvinjenja, farmeri su se spremali za zadatak - obeležavanje Dana mladosti.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Нема коментара:

Oglasi