Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

петак, 21. мај 2010.

Farma Srbija - Imitacije

Mesec dana pre kraja „Farma Srbija" svoje mesto u finalu ovog rijalitija mogu da računaju Zorica Brunclik, Maja Odžaklijevska, Miloš Bojanić, Dragan Marinković Maca i Ivan Fece Firči!


Zorica, Miloš, Maja





Kako saznaje Press, ovi farmeri opstaju u šouu zahvaljujući dobro organizovanom glasanju njihovih lobija, ali i zbog glasova koji pristižu iz dijaspore.

- Trenutno najjači lobi ima Zorica! Pretpostavlja se da njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš organizuje glasanje da bi pevačica ostala na imanju u Lisoviću što duže, što pokazuje podatak da sa nekoliko brojeva telefona svake nedelje stiže veoma veliki broj glasova. Osim Zorice, i Maja na sličan način dobija veliku podršku, a šuška se da glasanje za ovu pevačicu organizuje neki biznismen iz Beograda. Dosta glasova ima i Firči, ali se ne zna ko stoji iza nekadašnjeg bubnjara grupe EKV - kaže izvor Pressa blizak produkciji.

Iako je zaratio sa svima na imanju u Lisoviću, izvesno je da Bojanić u skorije vreme neće napustiti šou. Kako saznajemo, za popularnog folkera glasa dijaspora.

- Poznato je da Miloš s velikim uspehom nastupa u raznim diskotekama širom sveta i da je veliki ljubimac naše dijaspore. Upravo oni održavaju Bojanića na Pinkovom seoskom imanju. S druge strane, ljudima u Srbiji i BiH najsimpatičniji je Maca, za koga masovno glasaju - objašnjava naš izvor.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Нема коментара:

Oglasi