Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

четвртак, 9. април 2015.

Parovi se smirili posle zabrane

Posle svega, svoje ponašanje pripisuju šou-biznisu i tvrde da su se prethodno samo šalili.

  Parovi, foto PT


Nakon što su kamere u rijalitiju „Parovi“ bile ugašene 24 sata, ovaj šou-program ponovo je u etru, ali u njemu ni traga ni glasa od bludnih radnji i pornografije.

Naime, učesnici kao da su se preobratili, počeli su da se „peru“ pred kamerama zbog svog ponašanja, što se moglo zaključiti i po njihovom razgovoru o svemu što je do sada obeležilo njihov boravak u luksuznoj vili. Nakon svega, svoje ponašanje pripisuju šou-biznisu i tvrde da su se prethodno samo šalili.

Pojedinci su zabranu emitovanja šoua od strane REM (bivše RRA) doživeli kao svoju krivicu!
- Kunem se, ništa više vulgarno neću reći. Ja sam seljak čovek, imam svoja goveda, glumio sam Zmaja od Šipova, ja sam glumio. Razumete li vi? I tek sam se navikao na ove ljude ovde, ne bih išao. Krivo mi je što sam nominovan - rekao je Zmaj od Šipova, koji je već prvog dana pred kamerama pokazao polni organ.

Izgleda da je sankcija opametila i Senadu Nurkić zvanu Maca Diskrecija:

- Više nikad neću pominjati bananu. Ja sam to radila radi šou-programa. Setimo se šta je radila Severina, pa su to svi puštali. Ja sam se samo našalila - pokušala je da se opravda starleta.Dokle će izdržati bez pipkanja ispod pokrivača, simuliranja oralnog seksa, lezbo-akcija i ostalih bahanalija, ostaje da vidimo.

Sve najnovije vesti na sajtu Parovi

Нема коментара:

Oglasi