Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

уторак, 13. август 2013.

Tijana Macura se razvodi

Ona tvrdi da je otac njenog bivšeg muža izneo niz neistina o njoj i braku s njegovim sinom.


Slika


 Tijana Macura tvrdi da njen svekar Stanimir u ispovesti koja je juče objavljena, govorio neistinu. Kad je saznala da je otac njenog muža, kog je napustila zbog fizičkog zlostavljanja, izjavio da ona laže i da ju je njegov sin udario samo jednom, nimalo joj nije bilo svejedno. Sve je neistina
- Nisam zaslužila da moj bivši svekar tako priča o meni. U braku sam bila izuzetno dobra, verna i predana. Zavrtelo mi se u glavi od tolike količine neistine koju je moj bivši svekar izneo u javnost. Ja najbolje znam šta je istina, pred Bogom sam čista. Meni takav publicitet nije potreban jer sam sve u životu stekla svojim radom. Neću da budem vulgarna i bezobrazna. Njegova izjava je jednaka neistini. Ljude delim na dobre i zle, a on svojim izjavama govori o sebi i svojim delima i sam sebi skače u stomak - kaže Tijana Glumica koja se razvodi od muža jer ju je, kako je navela, tri godine tukao, pre dve nedelje je dobila starateljstvo nad dvoipogodišnjom ćerkom Andreom.
Tijana Macura tvrdi da njen svekar Stanimir u ispovesti koja je juče objavljena, govorio neistinu. Kad je saznala da je otac njenog muža, kog je napustila zbog fizičkog zlostavljanja, izjavio da ona laže i da ju je njegov sin udario samo jednom, nimalo joj nije bilo svejedno.  
Sve je neistina - Nisam zaslužila da moj bivši svekar tako priča o meni. U braku sam bila izuzetno dobra, verna i predana. Zavrtelo mi se u glavi od tolike količine neistine koju je moj bivši svekar izneo u javnost. Ja najbolje znam šta je istina, pred Bogom sam čista. Meni takav publicitet nije potreban jer sam sve u životu stekla svojim radom. Neću da budem vulgarna i bezobrazna. Njegova izjava je jednaka neistini. Ljude delim na dobre i zle, a on svojim izjavama govori o sebi i svojim delima i sam sebi skače u stomak - kaže Tijana Glumica koja se razvodi od muža jer ju je, kako je navela, tri godine tukao, pre dve nedelje je dobila starateljstvo nad dvoipogodišnjom ćerkom Andreom. Tijana Macura tvrdi da njen svekar Stanimir u ispovesti koja je juče objavljena, govorio neistinu. Kad je saznala da je otac njenog muža, kog je napustila zbog fizičkog zlostavljanja, izjavio da ona laže i da ju je njegov sin udario samo jednom, nimalo joj nije bilo svejedno. Sve je neistina - Nisam zaslužila da moj bivši svekar tako priča o meni. U braku sam bila izuzetno dobra, verna i predana. Zavrtelo mi se u glavi od tolike količine neistine koju je moj bivši svekar izneo u javnost. Ja najbolje znam šta je istina, pred Bogom sam čista. Meni takav publicitet nije potreban jer sam sve u životu stekla svojim radom. Neću da budem vulgarna i bezobrazna. Njegova izjava je jednaka neistini. Ljude delim na dobre i zle, a on svojim izjavama govori o sebi i svojim delima i sam sebi skače u stomak - kaže Tijana Glumica koja se razvodi od muža jer ju je, kako je navela, tri godine tukao, pre dve nedelje je dobila starateljstvo nad dvoipogodišnjom ćerkom Andreom. Tijana Macura tvrdi da njen svekar Stanimir u ispovesti koja je juče objavljena, govorio neistinu. Kad je saznala da je otac njenog muža, kog je napustila zbog fizičkog zlostavljanja, izjavio da ona laže i da ju je njegov sin udario samo jednom, nimalo joj nije bilo svejedno. Sve je neistina - Nisam zaslužila da moj bivši svekar tako priča o meni. U braku sam bila izuzetno dobra, verna i predana. Zavrtelo mi se u glavi od tolike količine neistine koju je moj bivši svekar izneo u javnost. Ja najbolje znam šta je istina, pred Bogom sam čista. Meni takav publicitet nije potreban jer sam sve u životu stekla svojim radom. Neću da budem vulgarna i bezobrazna. Njegova izjava je jednaka neistini. Ljude delim na dobre i zle, a on svojim izjavama govori o sebi i svojim delima i sam sebi skače u stomak - kaže Tijana Glumica koja se razvodi od muža jer ju je, kako je navela, tri godine tukao, pre dve nedelje je dobila starateljstvo nad dvoipogodišnjom ćerkom Andreom.  



Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара:

Oglasi