Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

четвртак, 27. октобар 2011.

Vlada, Milena i Ćemo u zezanju

Milena Ćeranić, Vlada Stanojević, Ćemo

Naime, pevačica učiitelj su u ponedeljak uveče učestvovali u humanitarnoj akciji, ali su vreme iskoristili da porazgovaraju o svim nesuglasicama koje su imali.


- Vlada je vodio program povodom humanitarne večeri u beogradskom klubu „Stefan Braun“, a Milena je mućkala koktele za šankom. Kada se sve završilo, njih dvoje su otišli u separe i zajedno s pevačem Ćemom, inače Mileninim cimerom, ćaskali celu noć. Smejali su se i uživali u društvu kao da se pre nekoliko meseci nisu „klali“ zbog navodnih laži koje je Stanojević izneo u javnost. Izgleda da su pronašli „zajednički jezik“ i da su jedno drugom oprostili za niz iznetih uvreda - priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da su izgleda te noći rešili sve nesuglasice.
- Delovali su kao da se nikada nisu svađali, a Milena je, koliko se svi sećamo, pričala da je Vlada u jednom periodu pokušao da ugrozi njenu ljubav s Nemanjom Stevanovićem. Sada, kada Nemanja i Milena više nisu par, ona i Vlada mu se verovatno svete - priča .

Da su se Milena i Vlada lepo proveli te večeri, potvrdio nam je i mladi voditelj.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma Srbija

Нема коментара:

Oglasi