Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

петак, 21. октобар 2011.

Slavica pokazala gajbu

Mačak od devet kilograma, pas koji nosi grožđe i zgodna devojka u tesnom šortsu od džinsa? Ne, nije novi spot Đuleta Van Goga, nego ekipa za jedan sasvim običan dan u Šapcu. Oni stvarno postoje. Mačak je krajnje nedruželjubiv, pas ima problema s hormonima, a zgodna devojka je Slavica Ćukteraš.

Nekada su svi putevi vodili u Rim, a sada bi se ogromna većina ovdašnjih pevača, glumaca, sportista i ostalih javnih ličnosti složila da svi putevi slave vode u Beograd. Ali Slavica ne pripada toj većini. Ona se iz Beograda vratila u rodni Šabac. U zelenu zgradu preko puta Lazine škole. U prostrani, svetli, uredni stan u kome živi s majkom. U svoj svet gde nema panike i borbe, a ima prijatelja iz detinjstva i mnogo vremena.

— Neću da se slikam, nisam se pripremila — energično nam se obratila popularna folk pevačica još na vratima, iako nas je prethodno ljubaznim gestom pozvala da uđemo i sednemo u veliki dnevni boravak.

Pripremila? Slavice, izgledaš tako dobro da će fotoaparat da pukne od muke ako se smesta ne namestiš za fotografiju.

Slavica Ćukteraš


Dok pevačica popravlja šminku, na sto stižu kafa, limunada, potpuno neverovatna pita s mesom i američka pita s jabukama i šlagom, za koju naknadno saznajemo da je umešena juče, i to za Slavičinog dečka Stefana, koji se, eto, danas neće pojaviti jer se ceo dan bavi nečim oko kola. Nimalo neuobičajeno za Šabac, srpsku prestonicu legalne i ilegalne trgovine automobilima. Zato ovaj grad zovu još i „Srpski Nikšić”. Ali, da se vratimo na bogati prizor na stolu. Teško je oceniti šta je bolje pripremljeno. Naravno, tu je svoje prste umešala Slavičina mama Ljiljana.

— Slikaću se s Elektrom, ona je ćerka svetskih prvaka, kupljena je u Zagrebu — kaže Slavica uzimajući u naručje mačku potpuno suprotnog karaktera od Makija, mačora od devet kilograma koji ne dopušta ni da mu se iko obrati, a kamoli priđe.

— Ma nije Maki loš, samo je plašljiv jer je još mlad. I svoje senke se plaši. Zato tako reaguje — objašnjava atraktivna grandovka, a mi prećutkujemo ideju da na ulazna vrata stavi tablu „čuvaj se mačke”.

To se činilo krajnje nemaštovitim budući da je dnevnom sobom upravo prošetala keruša Beba mirno noseći grožđe u zubima. Spustila je potom minijaturni grozd sa četiri zrna ispod trpezarijskog stola i prilegla.

— Ona najviše voli grožđe, papriku i proju — objasnila je Slavica kao da je to najnormalnija stvar na svetu. — Ima neki hormonski poremećaj, zato je tako debela. Uopšte se ne vidi da je to obična francuska pudla. Klinci iz kraja kažu mojoj mami kad je šeta: „Teta Ljiljo, pa to vam nije pas nego prase.

Sve najnovije vesti na sajtu Zvezde Granda

Нема коментара:

Oglasi