Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

понедељак, 25. март 2013.

Soraja spremna za VIP Veliki Brat

Iako deluje da Soraja Vučelić u svoju garderobu ulaže malo, s obzirom na to da je uvek oskudno obučena, mlada starleta ipak vodi računa o stajlingu. Pošto u ponedeljak uveče ulazi u rijaliti „Veliki brat“, bilo joj je potrebno dosta nove garderobe, koju je pazarila u najboljim buticima u gradu.



Slika


Naš paparaco slikao je Vučelićevu prilikom kupovine trenerki koje će nositi u šouu, a prilikom isprobavanja opet smo imali prilike da se uverimo kakvim bujnim poprsjem raspolaže. Prodavcima i ostalim kupcima u radnji je stao dah kada je sa drugaricom i drugom u radnji nameštala gornji deo trenerke, a šta li će tek biti kada svoje atribute bude pokazala pred budnim okom Velikog Brata...


Slika

U kuću VB-a će prvo ući njene grudi

Slika

Očigledno je da će se Soraja u rijalitiju sređivati i da na sebi neće imati samo sportsku odeću jer je nakon isprobavanja stvari išla da pokupuje najnovije modele cipela. Da nije snob, starleta je pokazala time što je pazarila i jedan model od 3.990 dinara. Štiklice su bile neizbežne, tako da će izlaske u klubove zameniti zabavama koje će biti organizovane u Košutnjaku, a nema sumnje da će se truditi da izgleda seksi.





Slika
Slika


Inače, od Soraje Vučelić se očekuje da bude zavodnica i da ima neku avanturu u rijalitiju, međutim, ona je već duže vreme zauzeta, tako da takva opcija, po njenim rečima, ne dolazi u obzir.


Slika
Slika

Znači, grudi uvis i to je dovoljno!




Slika



Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat

Нема коментара:

Oglasi