Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

субота, 10. септембар 2011.

Indi nije u fazonu

Indi

Nakon našeg jučerašnjeg pisanja o sestrinskoj brutalnoj tuči, koju je u petak prekinula interventna policija, Indi nije želela mnogo da priča. Međutim, kako mi nismo odustajali ni nakon njenog „nemam komentar“, pozvali smo je ponovo naglašavajući da o tom incidentu postoji zapisnik nakon čega je ona osula paljbu po policiji.


- Odmaram se kod kuće (?!) i boli me šta kaže policija! Oni i ne bi trebalo da se zovu policijom... Vi napišite šta god stoji u tom zapisniku. Ja nemam komentar! Do viđenja, želim vam lep dan - izjavila je Indi za naš list, otkrivajući nam usput da je kod kuće iako je samo nekoliko sati pre toga izjavila da nije u Beogradu.


- Nemam komentar! Nisam u Beogradu. Neću ni da potvrdim, ni da demantujem, jednostavno neću da pričam o tome - izjavila je Aradinovićeva kada smo je prvi put zamolili za komentar o incidentu sa sestrom.

Podsećanja radi, poznate pevačice i sestre, Indi (25) i Edita Aradinović (18), potukle su se u petak uveče zbog dečka koji je tuči i prisustvovao, a rastavila ih je interventna policija, koja im je potom napisala prekršajne prijave. Prema izjavi neimenovanog izvora dnevnog lista „Alo!“, deblji kraj u ovom okršaju izvukla je Indi.


Zbog najnovijih batina koje je Indi dobila od sedam godina mlađe sestre Edite, pozvali smo njenu staru rivalku Minu Kostić kako bi prokomentarisala to što je starijoj Aradinovićevoj ovo drugi put da se bije zbog dečka.


Sve najnovije vestin a sajtu Farma

Нема коментара:

Oglasi