Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

четвртак, 26. мај 2011.

Ratko Mladić uhapšen u Beogradu

Informaciju o hapšnju Ratka Mladića prvi je objavio hrvatski "Jutarnji list".

Ratko Mladic



Još nije poznato gde je Mladić uhapšen, a kako preosi "Blic" on se trenutno nalazi u prostorijama BIA na Banjici.

Hapšenje je navodno usledilo nakon dojave da Komadić raspolaže nekim identifikacijskim oznakama Ratka Mladića kojem je i fizički vrlo sličan, objavio je Jutarnji list.

U hapšenje starijeg muškarca koji se predstavlja kao Milorad Komadić uključeno je i specijalno Tužilaštvo za ratne zločine Republike Srbije, javlja "Jutarnji".

Nakon hapšenja Komadiću je uzet uzorak DNK koji je predan na analizu te će se ubrzo saznati je li zaista reč o najtraženijem ratnom zločincu iz Srbije.

Iz Specijalnog tužilaštva za ratne zločine nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju vest o hapšenju osobe za koju se sumnja da je Ratko Mladić, a MONDO portalu je iz BIA rečeno da još nemaju informacije o ovom događaju.

U srpskom MUP-u, rekli su web portalu Index.hr da ne znaju ništa o hapšenju. Index.hr je kontaktirao i MUP Republike Srpske, gde takođe nisu znali ništa o tome.

Predsednik Srbije Boris Tadić održaće danas u 13.00 časova vanrednu konferenciju za novinare, potvrđeno je FoNetu u kabinetu predsednika Srbije.

Celu vest pogledajte na Uhapšen Ratko Mladić

Oglasi