Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

понедељак, 14. јун 2010.

Peugeot Servis Beograd

Peugeot Servis će ponudu modela 207 i 207 SW obogatiti novim šestostepenim manuelnim menjačem i dorađenim HDi motorom zapremine 1.6 l sa 112 KS i 270 Nm. Novi dizel motor zadovoljava Euro 5 normu izduvnih gasova. Zameniće dosadašnji HDi motor sa 110 KS koji se ugrađivao u modele 207 Sport HDi 110, 207 SW Sport i Outdoor HDi 110.


Poznati 1.6 HDi motor je potpuno redizajniran i u novom izdanju ima Peugeot oko 50% novih komponenata. Izmena je zahvatila i samu konstrukciju motora, turbo tehnologiju, a izrađen je i novi softver za kontrolu rada . Osim neznatno povećanih performansi, rezultat dorade je i niža potrošnja goriva koja sada u proseku iznosi 4.6 l/100 km.



Peugeot servis možete naći na Peugeot Servis

Peugeot Servis Srbija

Propeti lav je zaštitni znak kompanije Peugeot Servis. Prvi lav je dizajniran kao logo fabrike za proizvodnju testera i čeličnih proizvoda. Simbolizovao je tri kvaliteta Peugeot testera: izdržljivost zuba, agilnost sečiva i brzinu sečenja.


Fabrika Pežo je osnovana 1847. godine, u kojoj su se proizvodile testere i čelični proizvodi. Prvo vozilo (tricikl) iz fabrike je izašlo 1889. godine, kao rezultat kooperacije između Leon Serpolleta i Armand Peugeota, po kome je fabrika i dobila ime. Kasnije, Peugeot se bavi proizvodnjom hladnjaka, a zatim su na red došli automobili.


Peugeot servis možete naći na Peugeot Servis

Današnji horoskop

Astrologija se kao i svaka druga nauka zasniva na metodoloskoj osnovi Dnevni Horoskop i na principima koji odredjuju i uslovljavaju njen razvojni tok. Akademski receno, da bi saznanja iz odredjene oblasti dobila svoje naucno obelezje, neophodno je da postiji izgradjena metodologija i veza sa ostalim naukama. Necemo baviti akademskim predstavljanjem njene metodologije vec skrecemo paznju na osnovnu povezanost astrologije sa drugim naukama.

· VEZA SA ASTRONOMIJOM

Prva u nizu tih veza je odnos izmedju astrologije i astronomije Horoskop. Inace, paradoks koji prati tumacenje ove veze sastiji se u tome da se skoro svi naucnici i teoreticati slazu po pitanju njihove - bazicne povezanosti. Odnosno, astrologija i astronomija se preplicu vec u samom zacetku, tako da je priroda njihove veze nuzna, neraskidiva i kauzalisticka - kako za njihov nastanak, tako i za dalji razvojni tok.




Dnevni horoskop možete naći na Dnevni Horoskop

Farma Srbija Narod Pita

Milena Ćeranić, posle izbacivanja sa Farma Srbija , gostovala u emisiji "Narod pita", ali ni ona ne zna šta joj sprema Saša Popović.


Nemanja i Milena





Da li će Milena Ćeranić platiti danak zbog svog ponašanja u rijaliti-šou Farma i "leteti" iz Grand produkcije, još nije poznato.

U emisiji "Narod pita" na TV Pink, gledaoce je zanimala "presuda" prvog čoveka Granda Saše Popovića o tome da li će Milena Ćeranić i njen dečko Nemanja Stevanović biti izbačeni iz Grandovog jata.

Saša Popović nije želeo da kaže svoj sud, rekavši da će o svemu biti reči kad se završi Farma Uživo, ali je otkrio da će se mlada pevačica vratiti na imanje u Barajevu.

"Zbog regularnosti šoua ne možemo da vam kažemo šta će biti sa Milenom, jer se ona vraća na Farmu", rekao je Popović.

Izvor: Mondo




Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Pežo Servis

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot Servis proizvoda, predstavila je danas atraktivne popuste za svoj dostavni program koji će biti izložen na 48. Međunarodnom salonu privrednih vozila – BEOTRUCK 2010, u Hali IV na Beogradskom sajmu. Verano Motors je kao i prethodnih godina za jednu od najznačajnijih sajamskih manifestacija u zemlji, kada je u pitanju dostavni program, pripremio specijalne sajamske popuste.

Prema rečima Jove Sreće, direktora marketinga kompanije Verano, na ovogodišnjem salonu komercijalnih vozila model Peugeot 206+ enterprise 1.4 HDi sa sajamskim popustom koštaće 9.990 evra, dok će Peugeot 207 enterprise 1.4 HDi biti dostupan za 11.890 evra. U specijalnoj sajamskoj ponudi Peugeot Bipper 1.4 HDi koštaće 9.890 evra, Peugeot Partner Origin 1.6 HDi 10.490 evra, a Novi Peugeot Partner 1.6 HDi moći će da se kupi za 10.990 evra. Peugeot Expert 1.6 HDi svi zainteresovani moći će da kupe po ceni od 14.990 evra, a Peugeot Boxer 2.2 HDi koštaće 16.990 evra.

U navedene cene vozila nije uračunat PDV. Za sve kupce koji su se odlučili za kupovinu na kredit nominalna kamatna stopa iznosi 7,7%, a efektivna 10,52%, sa učešćem od 10% za rok otplate do sedam godina.

Peugeot servis možete naći na Peugeot Servis

Horoskop

U okviru natalne astrologije ponovo postoje podele na osnovne tipove ili vrste Horoskop:

1. Natalni (zivotni) horoskop. Horoskop odredjene osobe koji daje mogucnost da se analizira celokupni zivot sa svim vaznim dogadjajima koji prate tu osobu ili njenu "zivotnu pricu".
2. Solarni (godisnji) horoskop. U okviru natalnog horoskopa se izdvajaju godisnji horoskopi koji detaljnije predstavljaju i preciznije opisuju dogadjaje koji se desavaju kod odredjene osobe u intervalu od godinu dana (preciznije od rodjendana do rodjendana).
3. Lunarni (mesecni) Dnevni Horoskop. U okviru natalnog i solarnog horoskopa se preciznije tumace i objasnjavaju dogadjaji koji prate odredjenu osobu u intervalu od jednog mesecevog ciklusa.
4. Periodicni ili horoskopi za odredjeni vremenski period (kvartalni, mesecni, nedeljni, dnevni ciklusi) sa opisom prognoza koje se desavaju kod odredjene osobe.
5. Uporedni horoskopi govore o kvalitetu odnosa dve ili vise osoba. Kod njih postoji podela na:
* ljubavne (odnos muskarca i zene)
* poslovne (odnos dve ili vise osoba u razlicitim kategorijama poslovnih i saradnickih veza)
* interpersonalne (odnos dve ili vise osoba u razlicitim kategorijama porodicnih, socijalnih i emocionalnih veza)

Dnevni horoskop možete naći na Dnevni Horoskop

Svetsko Prvenstvo Nemačka


Reprezentacija Nemačke demonstrirala je kako treba da izgleda fudbal na Svetsko Prvenstvo ubedljivom pobedom protiv Australije od 4:0.



Nemci su deklasirali rivala igrom po krilima, a osim šanse u četvrtom minutu Australija ni jednom više nije zapretila Nojeru.

Sa druge strane ređale su se prilike, a četiri su uspeli da iskoriste Podolski i Klose koji su pogađali u prvom, te Miler i Kakau koji su bili strelci u drugom poluvremenu. Nemačka sledeći meč igra protiv Srbije u petak od 13.30h.

Ekipa Joakima Leva je jedna od najmlađih na šampionatu, a mnogi su ih verovatno previše potcenili pre starta takmičenja. Očigledno niko nije bio svestan talenta i umeća Ozila, Milera, Podolskog, Nojera i ostalih mladih igrača koji su se sjajno uklopili sa već afirmisanim saigračima Kloseom i Švajnštajgerom te deklasirali Australiju.

Ovo je samo pojačalo nemoć Austrije protiv napada Nemaca koji su prvi promašili nekoliko odličnih šansi, a onda je u 68. minutu Tomas Miler okrenuo Čiperfilda u kaznenom prostoru i poslao loptu uz stativu Švarcerovog gola za 3:0.

Posle gola Joakim Lev je iz igre izveo Klosea, a dao priliku debitantu na SP rođenom Brazilcu Kakauu koji je odmah postigao gol posle sjajne asistencije Ozila sa leve strane.

Tek posle ovog pogotka Nemci su stali na loptu i trošili vreme protiv razbijenog rivala.

Sledeću utakmicu Nemačka igra protiv Srbije koja mora da pobedi ukoliko želi u drugu rundu, dok će Australija šansu za "vađenje" imati protiv Gane.

Nemačka - Australija 4:0 (2:0)
Podolski 8, Klose 27, Miler 68, Kakau 70

Nemačka: Nojer – Mertesaker, Fridrih, Badštuber, Lam – Kedira, Švajnštajger, Ozil (Gomez 74'), Podolski (Marin 81') - Miler, Klose (Kakau 68')

Australija: Švarcer – Nil, Mur, Čiperfild, Vilkšir – Grela (Holman 45'), Valeri, Čulina, Garsija (Rukavicja 64'), Emerton (Jedinak 74') – Kejhil


Sve najnovije vesti mozete naći na Svetsko Prvenstvo Raspored i Rezultati

Peugeot Servis

Kompanija Peugeot Servis, generalni uvoznik i distributer Peugeot automobila, povodom obeležavanja 200 godina Peugeot-a, za mlade umetnike organizuje takmičenje u dizajnu.

Kreativna rešenja sa umetničkim viđenjem kako treba da izgleda brendiran automobil Peugeot 308 svi zainteresovani umetnici mogu poslati do 25. juna na e-mail: marketing@verano.co.rs ili adresu: Vojvode Stepe 352, 11 000 Beograd.

U toku manifestacije Mixer Design Expo, mladi dizajneri svoje radove mogu stvarati i predati na štandu Verano Motorsa, ispred upravne zgrade Žitomlina, Dunavski kej 46. Više informacija i potreban materijal mogu pronaći i na adresi www.peugeot.rs

Stručni žiri sastavljen od afirmisanih domaćih dizajnera i predstavnika Pežo iz Francuske i Srbije, najbolje kreativno rešenje proglasiće 1. jula. Radove koji su ušli u uži izbor, publika će imati prilike da vidi na izložbi koja će tom prilikom biti organizovana u Zira Centru. Prema najboljem kreativnom rešenju biće brendiran Peugeot 308.


Servis za Peugeote možete naći na Peugeot Servis

Dnevni Horoskop

Astrologija se u praksi najcesce izjednacava sa horoskop i to sa licnim horoskopom, sto predstavlja jednu od osnovnih zabluda. Astrologija, kao sta sama rec govori, je nauka o zvezdama, ili po nekim teoreticarima "pseudonauka", a pociva na verovanju da zvezde i konstelacije medju njima, odnosno celokupna slika neba, imaju odredjeni uticaj na nasu planetu i na sve ono sto se na njoj nalazi.


Znaci, to je uticaj kosmosa, svih nebeskih tela i planeta na celokupnu prirodu, na sve dogadjaje i na svakog coveka ili pojedinca. Akademski receno, to je uticaj makrokosmosa na mikrokosmos.

Horoskop je pojam koji oznacava "gledanje u casovnik" kako bi se odredjenog sata i minuta "precizno snimila slika neba". Na osnovu te "zaledjene slike neba" se izradjuje licni horoskop.

Postoji vise tipova, odnosno vrsta horoskopa, u zavisnosti od toga kojom granom ili disciplinom astrologije se bavimo. Astrologija, kao i svaka druga nauka, ima razlicite grane, odnosno discipline. Vecina teoreticara se slaze sa podelom astrologije na sledece discipline:

* natalna (bavi se analizom horoskopa odredjene osobe koji se izradjuje na osnovu preciznog casa rodjenja)
* mundana (bavi se analizom horoskopa odredjenih prirodnih pojava i promena na Zemlji)
* horarna (bavi se analizom horoskopa odredjenih dogadjaja koji donose promene manjoj ili vecoj grupi naroda)
* astromedicina (izucava i istrazuje razlicite bolesti ili slabosti kojima je odredjena osoba naklonjena, tj. disponirana)
* ezoterijska (analizira i dnevni horoskop koji se bazira na verovanju u karmu tj. reinkarnaciju)

Naravno, postoje jos neke podele koje imaju manje znacenje sa stanovista akademske, odnosno zvanicne astrologije.


Dnevni horoskop možete naći na Dnevni Horoskop

петак, 11. јун 2010.

Svetsko Prvenstvo rezultati



U Južnoj Africi u petak počinje Svetsko Prvenstvo na kome će se do 11. jula takmičiti 32 nacionalne reprezentacije podeljene u osam grupa, a titulu brani selekcija Italije.

Državni tim Srbije igraće u D grupi sa reprezentacijama Nemačke, Gane i Australije.

Šampionat će biti otvoren utakmicama A grupe u kojima se od 16 časova u Johanesburgu sastaju domaćin Južna Afrika i Meksiko, a od 20.30 sati u Kejptaunu Urugvaj i Francuska.

Sve najnovije vesti mozete naći na Svetsko Prvenstvo Rezultati

Svetsko Prvenstvo 2010


Jake snage reda i mira obezbeđuju utakmicu Svetsko Prvenstvo između Južne Afrike i Meksika u Johanesburgu, gde će zvanično biti otvoreno 19. svetsko prvenstvo u fudbalu.



Ulice u krugu od dva kilometra oko stadiona "Grad fudbala" zatvorene su za saobraćaj, osim za vozila koja imaju dozvolu za parkiranje isred objekta čiji je kapacitet 94.700 mesta.

Ispred stadiona je ogroman broj policajaca, vojnika, redara i službenog obezbeđenja.

Nije, ipak, sve dobro organizovano. Novinari su bili prinuđeni da, iz nepoznatih razloga, oko 20 minuta čekaju da uđu u pres centar, pošto su kapije naprasno bile zatvorene bez objašnjenja. Po njihovom otvaranju mnogi od predstavnika medija nisu ni pretresani.

Atmosfera je počela da se zagreva i oko stadiona, pa i na ulicama daleko od "Grada fudbala". Domaćini Mundijala su sve goste probudili već u sedam ujutru kada su se začuli zvuci tradicionalnih lokalnih pesama i vuvuzela, afričkog instrumenta popularnog na tribinama.

Stadion je odavno rasprodat, a najjeftinije ulaznice, koje su za oko 14 evra mogli da kupuju samo državljani Južne Afrike, danas kod preprodavaca koštaju i po više od 200 evra.

Sve najnovije vesti mozete naći na Svetsko Prvenstvo Raspored i Rezultati


U Južnoj Africi danas počinje 19. svetsko prvenstvo u fudbalu, prvo koje se održava na Crnom kontinentu. Svečano otvaranje Svetsko Prvenstvo počinje u 14 sati na stadionu Soker siti u Johanesburgu, a dva sata kasnije biće održana premijerna utakmica Južna Afrika - Meksiko.


Do sada se nikada u istoriji nije dogodilo da domaćin izgubi na otvaranju turnira, a Meksiko je četiri puta „otvarao” SP i nijednom nije slavio.

Meksiko je pobedio na dva od tri dosadašnja okršaja, ali je poslednji put bolja bila Južna Afrika, na Konkakaf kupu 2005. godine.

Bafana Bafana nikada nije pobedila na utakmici Svetskog prvenstva, a ovoga puta ulazi ohrabrena činjenicom da je domaćin, kao i da nije pretrpela poraz u 13 prethodnih nastupa. Ipak, ni meksikanci nisu za potcenjivanje jer su tokom priprema uzeli meru i aktuelnim prvacima sveta, Italijanima koje su savladali sa 2:1.

Od 20:30 na teren će izaći i njihovi suparnici iz A grupe, Urugvaj (prvaci sveta 1930. i 1950. godine) i Francuska (prvaci sveta 1998. godine). I jedan i drugi tim pokušaće da izbegnu loš ishod poput onog iz 2002. godine kada su domaćini SP zajedničkim snagama bili Japan i Južna Koreja. Duel Urugvaja i Francuske tada je okončan bez pobednika i bez postignutih golova, a to je samo bio uvod u eliminaciju obe reprezentacije već u prvoj fazi takmičenja.

Na Mundijalu, koji traje do 11. jula, učestvuje 32 ekipe koje će se boriti za titulu svetskog prvaka koja donosi nagradu od 30 miliona dolara. Biće odigrane 64 utakmice na deset stadiona, od kojih je pet izgrađeno za potrebe svetskog prvenstva, a ostali su detaljno renovirani.

Južna Afrika je organizaciju Svetskog prventva dobila 15. maja 2004. godine pošto je dobila više glasova od glavnog konkurenta Maroka.

Sve najnovije vesti mozete naći na Svetsko Prvenstvo Raspored i Rezultati

субота, 5. јун 2010.

Farma Srbija Miloš Bojanić i Firči

Bivši bubnjar i vremešni folker nastavili žestoku svađu, koju su dodatno začinili polivanjem vodom Farma Srbija.


Miloš





Svađa između Miloša Bojanić i Ivan Fecea Firčija nema kraja!



Dvojica farmera su tokom jučerašnjeg dana nastavila verbalni obračun, koji je u više navrata pretio da postane i fizički. Sve je počelo u pet izjutra kada su Firči i Sajko prišli štali i počeli da lupaju u šerpe i lonce kako bi probudili Miloša. Od silne buke Bojanić je skočio iz kreveta, a ni kriva ni dužna stradala je i balerina Dragana, koja je ove nedelje sluga sa folkerom.

Kada je malo došao sebi, pevač „Granda“ uzeo je kofu vode i polio nekadašnjeg bubnjara EKV.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Farma Srbija Cakana mrzi Firčija

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana zgrožena je ponašanjem učesnika ovogodišnje „Farma Srbija“, a muzičara Ivana Fecea Firčija doživljava kao i njen kolega Miloš Bojanić - kao fašistu i lošeg čoveka.


Cakana






- Toliki bezobrazluk, prostakluk, zlobu i nevaspitanje na jednom mestu teško je sakupiti, toga nije bilo čak ni u našoj „Farmi“. Stvarno su preterali! Firči je tamo lider i kada bi on izašao, ne znam kako bi se ostatak snašao. Slažem se da je fašista, kao što su napisali ljudi na forumu, tako nešto se jednom rađa. Sada vidim da je istina sve loše što je Marina Perazić pričala o njemu. Naša Maja Nikolić je svađalica, ali je bar pevala i zabavljala narod, dok oni čak ni to ne rade. Sramota! Za nas su ljudi pričali da imamo klanove i da ogovaramo, ali sad kad vide sve što se dešava kod njih, valjda im je jasno da smo mi bili med i mleko - rekla je pevačica za našu list i dodala da su je svi učesnici razočarali osim koleginice Zorice Brunclik i Mine Kostić.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Farma Srbija Firči i Nemanja

Aktuelna tema poslednjih nekoliko dana na imanju u Lisoviću je ko je kriv za sve svađe između farmera, a pevač Nemanja Stevanović je rešio da se suprotstavi aktuelnom gazdi Firčiju, rekavši mu da je on kriv za sve to se dešava na Farma Srbija.


Nemanja Stevanović





- Ti si kriv za sve što se dešava na farmi. Neću da ti rešavaš svoje probleme preko mojih leđa - otvoreno ga je optužio Nemanja, što je mnoge iznenadilo jer je poznato da je bivši muzičar EKV-a bio jedan od njegovih najvećih prijatelja otkad je kročio na imanje.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Farma Srbija Maja Miloš

Miloš Bojanić i Maja Odžaklijevska nominovani za dueliste ove nedeljena Farma Srbija.






Ljuti neprijatelji, Maja Odžaklijevska i Miloš Bojanić, ukrstiće ovde subote koplja u areni! Tako su odlučili farmeri, ali i gledaoci koji su pomenutoj pevačici pružili najmanju podršku. Kao što je bilo i očekivano, skoro svi farmeri su svoj štapić za ispadanje dali Milošu a Maca mu je očitao i svečani govor. Ponovo ga je nazvao fašistom, na šta je Miloš samo ćutao.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Farma Srbija Mina Kostić

Farma Srbija će trajati još dvadeset dana, a na gledaocima je da odluče ko će biti pobednik. Farmeri su za ova tri meseca i te kako pokazali pravo lice i publika će im presuditi. Među tom publikom svakako se nalaze i bivši učesnici koji pomno prate svaki sekund dešavanja na imanju u Lisovićima. Većina se složila da bi pobedu ove godine trebalo da uzme pevačica Mina Kostić.


Mina







Nekadašnji farmeri su izabrali Minu zbog njene posvećenosti imanju, ali i zbog toga što je retko ulazila u konflikte. Većina smatra da je njoj najteže na farmi zato što je u spoljnom svetu ostavila jednogodišnju ćerkicu Anastaziju zbog koje je, kako je nekoliko puta rekla, i došla da se bori. Sa druge strane, smatraju da je pravo vreme da na farmi pobedi žena. Podsećamo da smo tačno na polovini emitovanja „Farme“ sproveli slično istraživanje tokom kojeg su izbačeni farmeri glasali za Macu, ali su se, kako je vreme prolazilo, favoriti i situacije na farmi promenile. Maca je trenutno na drugom mestu favorita izbačenih ukućana.

U poslednja dva meseca mnogi farmeri su razočarali ponašanjem koje je prešlo sve granice normalnog. U centru zbivanja svakako se nalazi Miloš Bojanić, koji je uspeo da se zavadi sa skoro svima i nije štedeo na psovkama, ali mu je bilo uzvraćeno istom merom.

Poslednjih dana teror i strah ponovo su razdrmali imanje kada se Miloš žestoko posvađao sa Macom, a potom i sa Rakom, te su se umalo pobili. Do tih situacija je došlo zbog Firčija, koji je odlučio da u odelu gazde na imanje uvede kažnjavanje. Prvo je zbog Miloševe neposlušnosti odlučio da farmere ostavi bez kafe, ali su Nemanja, Sajko i Milena ipak sakriveni pili kafu. Mina ih je potom otkucala kod gazde, koji je rešio da ih ponovo kazni.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Oglasi