Prvi srpski online tabloid - Najnovije vesti, tračevi, slike, skandali, video snimci, pesme, muzika

Oglasi

петак, 29. јануар 2010.

Nigor neće da peva sa Topalkom

Igor Lazić ne želi da snimi zajedničku pesmu sa „zvezdom Granda" Milanom Topalovićem. Crnogorski muzičar poručuje da sebe ne vidi u „Grandu".


Topalko Nigor










Igor Lazić je odbio ponudu Milana Topalovića da snime duet! Kako saznaje Press, Topalko je, u dogovoru sa čelnim ljudima produkcije „Grand", ponudio svom bliskom prijatelju i dojučerašnjem saborcu sa „Farma Srbija" da otpevaju zajedničku etno-pesmu. Međutim, Nigor nije bio oduševljen idejom da svoju karijeru preseli u „Grand".

- Direktor „Granda" Saša Popović smatra da će dueti farmera sigurno biti veliki hitovi. Nakon što su Cakana i Viktorija dogovorile snimanje zajedničke pesme, Popović je predložio Topalku da sa Nigorom snimi duet, koji želi da uvrsti na prvi album pobednika rijaliti-šoua - navodi naš sagovornik, i dodaje:

- Međutim, Nigor nije oduševljen time jer ne želi da svoju karijeru gradi pojavljujući se na sceni „Grand šoua". Ali, nije imao srca da Topalka odmah odbije jer je sa njim postao blizak prijatelj. Poznati crnogorski muzičar je rekao da mora još malo da razmisli da li će sa folkerom snimiti duet - zaključuje sagovornik Pressa.

Nigor za Press potvrđuje da mu je Topalko predložio snimanje dueta, ali da ništa precizno nije dogovorio.

- Topalko me je pozvao, ali nisam siguran da mi je u interesu snimanje zajedničke pesme sa „Grandovim" pevačem. Farma Srbija Rekao sam mu: „Brate, svaka ti čast, ali ne znam ko tu hoće da ima interes..." Sebe ne vidim kao nekog ko bi gostovao u „Grandovim" emisijama. Ja sam u nekom svom fazonu, koji izgleda niko ne razume. Sada mi je važno da snimim singl i da ga što pre prezentujem javnosti, a za duet sa Topalkom ima vremena... Videćemo, ne razmišljam sada o tome - rekao je Nigor.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .

Izvor: Press

Sale Jovanović pomogao deci

U beogradskom klubu „Mr. Stefan Braun" u ponedeljak je održano humanitarno veče na kome su poznate ličnosti skupljale novac za decu sa Kosova i Metohije. Veče poznatih Farma Srbija postalo je zaštitni znak ovog poznatog prestoničkog kluba, gde svakog ponedeljka javne ličnosti u šanku prave koktele i skupljaju dobrotvorne priloge za bolnice, crkve, decu bez roditelja...


Stefan Braun








Uloge šarmantnih barmena ovog puta dobili su novinar i bivši učesnik rijalitija „Farma Srbija" Aleksandar Saša Jovanović, odbojkaš Edin Škorić, fudbaler Zvezde Vujadin Savić, kao i dve lepotice - bivša mis Vojvodine Sanja Radinović i kreatorka Maja Marukić. Kao i do sada, program je vodio najpoznatiji beogradski „taksista" Ivan Ivanović. Sledećeg meseca ove humanitarne večeri održavaće se pod pokroviteljstvom dnevnih novina Press.



Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .

Izvor: Press

Radiša iz Velikog Brata na Farmi

Popularni „kursadžija" prihvatio da učestvuje u rijaliti-šouu, dok se bivši učesnik „Velikog brata" sam nudi da se 15. marta preseli na Pinkovo seosko imanje.


BAne Radiša








Popularni „kursadžija" Bane Vidaković trebalo bi da učestvuje u drugoj sezoni rijaliti-šoua „Farma Srbija"! Glumac, koji je poznat po svom neobičnom smislu za humor, prihvatio je poziv čelnih ljudi TV Pinka da se 15. marta preseli na seosko imanje u Barajevu.

Vidaković je nevešto pokušao da demantuje saznanje Pressa.

- Ne verujem da ću moći toliko dugo da odsustvujem iz pozorišta. Ne dopada mi se uništavanje privatnosti koje je neminovno nakon ulaska u rijaliti-šou - kaže glumac.

Na „Farmi" Vidakoviću bi trebalo da pridruže lider grupe „Luna" Čeda Čvorak, folk pevačica Zorica Brunclik i „zvezda Granda" Darko Lazić.

Dok producenti nagovaraju mnoge javne ličnosti da učestvuju u šouu, neki se sami nude da uđu na „Farmu". Među njima je i Radiša Miljković, bivši takmičar „Velikog brata".

- Prijaviću se da se takmičim na „Farma Srbija"! Nadam se da će me primiti, jer mi se mnogo više sviđa seoski način života. Sad sam poznat - zvali su me da snimam reklame, svuda gostujem, baš sam tražen - kaže Radiša, i dodaje da će pola honorara, koji treba da dobije za učešće u „Velikom bratu", dati u humanitarne svrhe:

- U Pirotu sam upoznao četrnaestogodišnje Moniku, Milicu i Milijanu Račić koje od rođenja boluju od cerebralne paralize i potrebne su im pare za operacije. Srce mi se cepalo kada sam ih video kako su slatke, a sve tri boluju od teške bolesti. Pošto sam bio njihov favorit, odlučio sam da im dam pola para koje ću dobiti od „Velikog brata" - obećao je Miljković.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .

Izvor: Press

Karamela neće u Velikog Brata

Imitator i šoumen Goran Stojičević Karamela ipak neće u subotu ući u kuću Veliki Brat-a jer je, kako kaže, potcenjen ponudom koju je dobio od produkcije „Emoušn“. Naime, Karamela tvrdi da su mu čelnici te kuće ponudili honorar od 2.000 evra nedeljno, ali ih je on glatko odbio.


Karamela







- Ako su Velji Iliću stvarno nudili 100.000 evra da učestvuje u serijalu, onda je i meni trebalo da ponude bar dvaput više, a ne 2.000 evra nedeljno. Ipak sam ja šoumen i od mene bi se očekivalo da imam nastup 24 sata dnevno - kaže za „Alo!“ Karamela i dodaje da nije samo novac bio razlog za odustajanje.




- Ja sam veoma čudna osoba. Veliki Brat Ne bih mogao da budem u kući sa osobama sa kojima se ne bih družio u privatnom životu. Imam svoje prijatelje koje sam lično odabrao i ne mogu da se na silu sprijateljim s ljudima od kojih se potpuno razlikujem - tvrdi poznati imitator, koji bi sigurno doprineo da gledaoci uživaju u pravoj predstavi koja bi se svakodnevno odigravala u kući.


Sve najnovije vesti, kao i LIVE STREAM možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum

Izvor:Alo

Učesnici Veliki Brat VIP 2010

Veliki brat” sa poznatim ličnostima počinje da se prikazuje sutra na „Pinku” a, kako saznajemo iz izvora bliskih producentskoj kući „Emotion”, prag poznate kuće na Košutnjaku sigurno će preći folk pevači Era Ojdanić i Bora Drljača, pevačice Anabela Fanki Dži, Romana, Irena iz grupe „2 HOT”, transvestit Boki 13, crnogorska manekenka Sanja Brnović (bivša devojka Lenija Kravica), MC Stojan, ali i najjači čovek u Srbiji - Ervin Katona.


Kantona








Pravo iznenađenje trebalo da bi da bude pojavljivanje Ervina Katona, doslovno najjačeg čoveka u Srbiji. Rođen je 1977. godine u Subotici i do pre pet godina je bio zaposlen u „Vodovodu”, te se iz hobija bavio bodi-bildingom i dizanjem tegova. Nikada nije ni pomišljao da će postati najjači čovek u Srbiji. Godina 2005. je sve promenila. Tada je odmerio snage na jednom sajmu u Subotici i pobedio je kada je sa lakoćom, bez pripreme, podigao tešku betonsku kuglu od 130 kilograma. Usledila su brojna takmičenja, pripreme, priznanja, Katona je odustao od „Vodovoda”, ali je sreću našao u snazi. Sada ponosno nosi laskavu titulu najjačeg, a nalazi se i među pet najsnažnijih muškaraca u Evropi. Veliki Brat Godinama se takmiči na prestižnom takmičenju „World’s Strongest Man”, i kod nas mu sigurno nema ravnog. Dovoljan je podatak da iz bendža, kao od šale, diže čak 300 kilograma.


U kuću će u subotu uveče ući najmanje dvanaest stanara, a pre nekoliko dana u krugovima bliski organizatorima ovoga šoua počela je da kruži priča da će sa novinarkom Divnom Karleušom, koja bi, takođe, trebalo da se takmiči, ući i njena ćerka Jelena Karleuša. Ukoliko pristane, Jelena će, kao i prošle godine, biti gost iznenađenja i u kući će se zadržati tek jedan dan. S druge strane postoji, mogućnost da šou otvori lepa Novosađanka Nataša Bekvalac koja bi uskoro trebalo da izda novi singl, te bi joj ovaj vid popularnosti sigurno prijao. U svakom slučaju priliku da otvori četvrtu sezonu „VIP Velikog brata” najverovatnije će dobiti jedna od ove dve atraktivne pevačice.
Pored navedenih VIP ličnosti u igri za ulazak nalaze se i reper Đus, nekadašnja ukućanka Ena Popov koja je javnosti trenutno zanimljiva zbog veze sa fudbalerom Herte, Gojkom Kačarom, manekenka Tamara Simić iz Bijeljine koja je 2007. godine na izboru za mis Bosne i Hercegovine ponela titulu prve pratilje, ali i pevačica Aleksandra Perović, nekadašnja manekenka i pevačica grupe „Mobi Dik”.


Sve najnovije vesti, kao i LIVE STREAM možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum

Arsa i Danica se igrali na Košutnjaku

Idilična atmosfera koju je stvorio sneg, koji već nekoliko dana pada u Beogradu, inspirisala je pobednika poslednje sezone „Veliki brat“ Vladimira Arsića da se sa devojkom Danicom Kordić prošeta Košutnjakom, evocirajući uspomene iz šou programa koji ih je proslavio.


Veliki Brat









Zaljubljeni golupčići su se sve vreme smejali, grlili, a palo je i grudvanje, naravno, vodeći računa da jedan drugog ne povrede i time izbegnu onu narodnu da „ljubav ponekad i boli“. Inače, do kuće „Velikog brata“ par se dovezao Arsinim novim automobilom, marke „sudi A3“, koji je ovaj di-džej nedavno kupio od para koje je osvojio. Čak ni prolaznici koji su se šetali Košutnjakom, neki čak i zastali da ih fotografišu, nisu omeli Vladimira i Danicu da uživaju u svojoj ljubavi. Ipak svesni toga da ih neko može videti, golupčići su se uzdržavali da ne dođe do sočnog poljupca koji, nekim čudom, još nije javno zabeležen!


Sve najnovije vesti, kao i LIVE STREAM možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum

Izvor: Alo

Marijana Mićić je seksi

Voditeljka „Velikog brata“ i glumica Marijana Mićić nedavno je u intervjuu za jedan nedeljnik izjavila kako je sama skoro godinu dana, pa je njen kolega Dragan Marinković Maca, inspirisan njenom izjavom, za „Alo!“ prokomentarisao kako vidi Marin ljubavni i seksualni život.


Marijana







Marijana je počela da luči veliku količinu seksa. Dosta prijatelja me u poslednje vreme pita za nju i svi žele da budu njeni partneri. Mnogi je vide kao tihu i povučenu, ali je očigledno u poslednje vreme podivljala i počela da luči taj seks. Možda je počela da pije „macu“, to ti je neka biljka Veliki Brat od koje poludiš. To ti je kao neki preparat za potenciju, koji mogu da koriste i žene i muškarci. Tako da ne znam šta će sada da radi - rekao je Maca kroz osmeh.



Podsećanja radi, Marijana je kroz šalu i pričala kako će valjda naići momak koga će ubediti da se oženi njome. Da li će glumica privući onog pravog pomoću biljke koju koristi ili nečim drugim, ne znamo, jer se nije javljala na svoj telefon.


Sve najnovije vesti, kao i LIVE STREAM možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum

Izvor: Alo

Višnja nije crni đavo

Višnja Banković, takmičarka koja je podigla najviše prašine u ovogodišnjem „Survivor Srbija” i bila jedan od najintrigantnijih takmičara ovog rialitija, sinoć je u napetoj završnici Plemenskog saveta napustila dalje takmičenje. Tokom boravka na Filipinima Višnja je mnogima pomrsila konce i predstavljala crnog đavola, dok ona ističe da joj pobeda i ulazak u finale nisu ni bili cilj.


Visnja Bankovic






- Bila sam ubeđena da ću ispasti na prošlom Plemenskom savetu kada je izašla Dina i potpuno sigurna da neću ispasti na sinoćnjem glasanju. Bila sam zaprepašćena, ali mi je istovremeno pao kamen sa srca jer je to bio moj maksimum i ne bih više mogla da izdržim - kaže Višnja za koju je nakon ulaska u ujedinjenje sve postalo mučenje. Priča da se osećala emotivno ispražnjeno, deprimirano i fizički iscrpljeno, te da se simboličnim gašenjem baklje zapravo vratila u život. Višnja je sada zauzela četvrtu stolicu u Velikom veću, gde će svojim glasom odlučivati o pobedniku.




- To pre svega treba da bude osoba koja zna da igra igru zvanu „Survivor Srbija” i ko tamo nije otišao da se druži. Pobednik treba da bude psihički i fizički spremna osoba i neko ko je uživao u celoj ovoj igri - ističe ova studentkinja žurnalistike, te otkriva da ona sama o pobedi nije nimalo razmišljala.



- Nisam ni pomišljala na pobedu jer sam znala da ne bih mogla da pobedim, čak i ako uđem u finale jer bi retko ko glasao za mene, zato što se nisam trudila da sa svima budem OK. Pobeda nije bila moj cilj ni kada sam kretala na Filipine - priča Višnja i smatra da su svi takmičari koji su ušli u ujedinjenje potencijalni pobednici.



Iako se mnogima nije dopadala zbog svojih stavova i britkog jezika, Višnja kaže da je posle „Survivora” nastavila da se druži sa ostalim učesnicima.



- To je bila jedna igra koja nije ostavila posledice na moje odnose sa takmičarima. Posle „Survivora” nema nikoga s kim sam u lošim odnosima, pa čak ni sa Acom, koji je bio moj drug i za koga nisam ni sanjala da će glasati za mene. Nas dvoje smo se čuli pre par dana i pričali o svemu osim „Survivoru”. Onog trenutka kada sam ispala za mene je ta igra bila završena i nije mi zanimljivo da se time više bavim, što znaju i ostali takmičari, jednostavno kao partija „Ne ljuti se čoveče” - objašnjava ova takmičarka.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .

четвртак, 28. јануар 2010.

Višnja napustila pleme

Neizvesno glasanje na Plemenskom savetu - Višnja ispala za jedan glas.


Višnja








Studentkinja novinarstva Višnja Banković ostala je neočekivano dugo u Survivor Srbija, došla je i do ujedinjenja, ali je pleme odlučilo da je došao njen red.

"Crni đavo" kako su je nazvali Pece i "Spartanac" Nikola, iako krhka, pokazala je da snaga za Survivor nije presudni element. Uspela je u svom osnovnom cilju, a to je da bude zapamćena.

O tome je pričala i u intervjuu za MONDO.

Na Plemenski savet Njegoš je došao sa šeretskim osmehom, jer je celo pleme Divata zeznuo pošto je osvojio imunitet. A mnogi su želeli da na papiru ispišu njegovo ime.

Ipak, nije mu jasno to što oseća negativnu energiju ostalih. "Kao da sam zlikovac, kao da sam Hitler...Ne razumem, ali dobro, šta je tu je", rekao je Njegoš.

Crni glas, tačnije oduzimanje prava glasa dobila je Teja, kojoj je laknulo, jer ne mora da se muči za koga da se odluči. Vesna je došla na Plemenski savet sa osećajem ugroženosti, jer je Njegoš lobirao u plemenu da ona bude iškartirana.

Dušana i dalje nervira Aca, jer mu nije jasno kako se taj mali dobro kotira kod ostalih. "Takav je Aca lik, ima tu primarnu lukavost i inteligenciju. Nije ni pametan, ni mudar, ni načitan, ali ima tu uličnu inteligenciju da ume da sačuva svoje dupe", kaže Dušan.

Glasanje je ponovo bilo neizvesno. Višnja i Vesna su imale isti broj glasova, ali je ipak jedan prevagnuo na stranu Višnje, koja postaje novi član Velikog veća.

Na Vesninom licu osmeh, olakšanje, na Višnjinom grč.

U plemenu Divata ostale su samo dve žene - Vesna i Teja. U igri su još Srđan, Dušan, Njegoš, Klemen i Aca.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .


Izvor: Mondo


Njegoš uzeo imunitet i poslao Acu na Ostrvo Duhova

Njegoš osvojio imunitet i poslao Acu na Ostrvo duhova po tajni imunitet. Najugroženija Vesna.


Njegoš








Bijeljinac Njegoš na prošlom Plemenskom savetu dobio imunitet od Ace, ali ga je ovaj put osvojio. Što znači da se nekome crno piše i da će uskoro "odleteti" iz Survivor Srbija .

Mnogima se nije dopalo to što je Aca na prošlom Plemenskom savetu odabrao baš Njegoša da mu pokloni ogrlicu i spasi ga (verovatnog) ispadanja.

Dušan je, standardno, skeptičan, ali ovog puta ima pik na Acu. Čuo je Acu i Njegoša dok su se dogovarali da ga Njegoš podrži ako stigne do finala. Dušan smatra da se Aca malo osilio i da je rano počeo da razmišlja o finalu. Jedino su Njegošu sve ovce na broju. On planira, pošto se dobro pozicionirao kod Višnje, Ace i Teje, da priredi društvu mali šok. Naravno, ima rezervni plan u slučaju da ne osvoji lični imunitet.

Ali, osvaja imunitet i ogrlica na njegovim prsima znači sigurnost i mogućnost da izabere sledećeg za Ostrvo duhova. On šalje Acu, za svaki slučaj, "jer ako bi neko drugi otišao provalio bi da je imunitet pronađen".

Teja je kisela, ne sviđa joj se Njegoševa pozicija,a ni Srđan nije presrećan što će Njegoš naredna tri dana da vršlja po kampu, "da radi šta hoće i da likuje". Višnja se ne oseća ugroženo, Klemen je sad u dilemi za koga da glasa, a Vesnu je uhvatila prpa jer je čula da Njegoš već lobira protiv nje.

U otvorenom razgovoru sa Tejom Vesna saznaje da je Teja na mukama, ali da će, bez obzira na simpatije prema kevi, ipak glasati za nju na Plemenskom jer ne želi da izbaci ni Acu, ni Klemena ni Višnju... Upravo je to Njegoš i planirao, jer ako Vesna izleti onda on ima većinu pa treba da sredi još dva tri glasa da liferuje Srđana, a onda on i Aca imaju veće šanse da osvajaju imunitete i da stignu do finala...

Ali, Vesna je ljuta i zabrinuta. Poverava Srđanu da je čula da joj Njegoš zamera što se prijavila za Survivor Srbija i ostavila muža i decu kod kuće. Ni Srđanu nije do šale. Pokazalo se, eto, da se Njegoš ponovo osilio čim je osetio da mu je zadnjica bezbedna. Taj je, kaže Srki, promenio više lica nego Majkl Džekson.

A "Majkl" to jest Njegoš zadovoljno trlja ruke. Kako kaže, već je popričao sa ljudima i obezbedio Vesni mesto u Velikom veću.

Shvativši da nema još jednog tajnog imuniteta, Aca nije potresen. Važno mu je da ne obruka porodicu i da se kući vrati čista obraza. Njegova misija je da pokaže da u Srbiji može da pobedi i častan čovek, a ne samo malverzanti i muljatori, kako to već tradicija nalaže.



Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .


Izvor: Mondo

Njegoš plakao u Surivoru

Takmičari u Survivoru ronili suze kad su dobili video poruke od svojih najbližih. Njegošu žao što nije pobedio da vidi celu poruku: "Mama je mama", kaže.


Survivor








Drugi serijal Survivor Srbija bliži se kraju. Ostalo je još desetak dana, a živci su tanki kao strune, pa se raspoloženje menja iz časa u čas.

Aca misli da mu pleme zamera što je poslao Njegoša po imunitet i tako bivšem Manobu poremetio planove da izbacuje bivši Ga dang. Višnja je samouverena iako je za dlaku izbegla šut kartu. Ona kaže da je Plemenski savet pokazao da nije ispao najslabiji i da to neće ni biti, pa joj se probudio inat i smatra da ju je pleme potcenilo. I još kaže da je svesna da je sada sama, bez podrške, a da na Teju može da se osloni "ne za lakat, nego za mali prst".

Višnja koristi priliku da svoju dojučerašnju podršku podseti koliko je u stvari ona jaka, jer je 45 dana bez porodice. "Je l’možeš da veruješ koliko sam ja stvarno jaka?", pita Teju, koja se neodređeno smeška...

Ali, da je snaga relativna, pokazala je i borba za nagradu. Pobednički tim dobio je video poruku od kuće, a kao avans, Andrija im je pustio skraćenu verziju. Okean se napunio Višnjinim, Njegoševim i Vesninim suzama, dok ostali hrabro gutaju knedle. Neki su slomljeni, nekima je pozdrav od kuće motivacija, neki su se skroz pogubili. Aca, Srđan, Vesna i Višnja pobeđuju u igri, a ostali se vraćaju u kamp. Njegoš je totalno puk’o, pa ga teše, a Teja žali što Njegoš nije osvojio nagradu, ali je srećna što Višnja jeste.

Višnja i Vesna plaču sve u 16 dok gledaju svoje bližnje, Aca pušta suzu, mušku, najtežu. Samo se Srđan smeje, njega su dve sestre, devojka i brat baš fino oraspoložili. I tako razbucani, vraćaju se u kamp.

Višnja se strašno rastužila, nije u stanju da komunicira i samo plače. Vesna se skrpila (kaže Teja, znala je da će Vesna izdržati jer je jaka), ali Njegoš ima veliki problem što je ostao bez nagrade. U obrazloženju navodi da se nikad nije rastajao sa svojima i da mu strašno nedostaju. U zaključku kaže: "Mama je mama!".




Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .


Izvor: Mondo

Višnja Banković - Gole slike

Nemam problem sa svlačenjem pred fotoaparatom, kaže „survajverka" Višnja Banković, koja je prihvatila ponudu da se obnaži za „Plejboj".


Višnja








Učesnice ekstremnog rijaliti-šoua „Survivor Srbija " Višnja Banković (24) i Milena Vitanović (21) dobile su ponudu da se obnaže za magazin „Plejboj"! Milena je odbila, a Višnja prihvatila da se slika bez ijedne krpice na sebi! Studentkinja novinarstva iz Aranđelovca kaže da je ponuda „Plejboja" nije iznenadila.

- Nemam problem sa svlačenjem pred fotoaparatom, što sam pokazala šetajući Filipinima u popularnoj brazilskoj tangi. U javnosti su već objavljene neke fotografije na kojima sam gola, šteta što su bile u lošoj rezoluciji pa se moje telo nije dobro videlo. Sa čelnicima „Plejboja" još uvek nisam razgovarala o honoraru za slikanje, čekam da malo prođe pompa oko „Survajvera" jer me je previše bilo u medijima. Ako definitivno prihvatim da se slikam gola, razmisliću u kojim pozama ću to raditi - kaže Višnja.





Za razliku od buduće novinarke, Milena iz Paraćina nije imala smelosti da prihvati ponudu.

- Odmah sam odbila ponudu! Nisam želela da slikam naga jer bi mi smetali komentari sredine u kojoj živim. Ljudi ne bi razumeli da je to samo šou-biznis - kaže Milena.

Bankovićeva neće biti prva takmičarka „Sruvajvera" koja se obnažila za muški magazin. Učesnica prošlogodišnjeg šoua Slobodanka Boba Tošić slikala se za „Plejboj", a Tatjana Vesnić za „FHM".


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .



Izvor: Press

Goca Tržan biće u VIP Survivoru

Imala sam nekoliko ponuda da se takmičim u rijaliti-programima, ali jedino mi je „Survivor Srbija" privlačan. Brak mi nije klimav, glupe su priče da se razvodim.


Goca Tržan








Goca Tržan provokativnim, golišavim fotografijama najavljuje povratak na muzičku scenu. Popularna pevačica tvrdi da neće prihvatiti ponude za ulazak u „Velikog brata" i „Farmu", iako smatra da bi time najbolje promovisala novi maksi singl „Mastilo". Ipak, priznaje da bi se rado takmičila u ekstremnom rijalitiju „Survajver".

- Imala sam nekoliko ponuda za rijalitije, ali nemam vremena za takve stvari. Jedino mi je „Survivor" privlačan! Ne volim koncepcije ostalih rijaliti-šou programa, jer suviše ugrožavaju privatnost takmičara - kaže Goca, i napominje da je trenutno zaokupljena promocijom CD-a.

- Nove pesme su izuzetno emotivne, u njima slušaoci mogu da prepoznaju Gocu Tržan sa početka karijere. Sve pesme govore o ljubavi, a dobri tekstovi su podržani odličnom muzikom. Sve zvuči onako kako sam oduvek želela. Pesma „Ljubav, ti i ja" proizvela je odlične reakcije publike. Ako se po jutru dan poznaje, biće to veoma uspešan album - kaže Goca.

Osim novih pesama, popularna pevačica promoviše i novi imidž koji privlači veliku pažnju jačeg pola. Naime, Goca se fotografisala potpuno naga, a na fotografiji je pokazala novu tetovažu na dnu leđa.

- Fotograf Andreja Damnjanović i ja dugo smo razgovarali o tome šta ćemo novo prikazati na ovom albumu. Uradili smo editorijal kao priču o usamljenosti. Kada se ugase svetla i ja sam, kao veliki broj ljudi, ponekad usamljena. Fotografija govori o toj užasnoj usamljenosti, koja je zajednička za sve nas - kaže Tržanka.

Ona tvrdi da nema istine u čaršijskim pričama da joj je brak sa Ivanom Marinkovićem u krizi.

- Glupe su priče da se razvodim! Brak mi nije klimav, čak planiram da proširim svoju porodicu, ali ne u skorijoj budućnosti - poručuje Goca.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .



Izvor: Press


петак, 22. јануар 2010.

Irinej Gavrilović patrijarh Srpske Pravoslavne Crkve


Episkop niški Irinej izabran za novog patrijarha na Saboru Srpske pravoslavne crkve!






Sabor Srpske pravoslavne crkve na današnjem zasedanju izabrao je Irineja Gavrilovića za novog patrijarha. Novi poglavar SPC izabran je nasumičnim izvlačenjem ceduljica sa imenima jednog od tri kandidata koji su ušli u najuži izbor, od ukupno 37 episkopa. Arhimandrit Gavrilo iz manastira Lepavina u Hrvatskoj određen je na početku izbornog zasedanja Arhijerhijerejskog Sabora da iz Jevanđelja izvuče ime novog poglavara Srpske pravoslavne crkve


Prema pravilima izbora apostolskim žrebom, arhimandrit Gavrilo izvukao je jednu od tri zapečaćene koverte sa imenima kandidata koji su dobili nadpolovičnu većinu glasova srpskih arhijereja, učesnika Izbornog sabora.

Celu vest možete pročitati na Irinej Gavrilović novi patrijarh SPC

субота, 16. јануар 2010.

Kristijan Golubović uhapšen


Poznati kriminalac ponovo lišen slobode jer je sa majkom prodavao drogu!








Kristijan Golubović ponovo je uhapšen sa još pet članova kriminalne grupe, koja se u dužem vremenskom periodu bavila trgovinom narkotika na liniji Novi Pazar - Beograd, prenose agencije. Pored Golubovića, uhapšena je njegova majka Milanka Golubović (60), Uroš Vuković (20) i maloletna A.K. (17), svi iz Beograda, kao i Safet Ibrović (38) i Mirsad Fujalkić obojica iz Novog Pazara.


Celu vest pročitajte na Uhapšen Kristijan Golubović

Kristijan Golubović uhapšen


Poznati kriminalac ponovo lišen slobode jer je sa majkom prodavao drogu!








Kristijan Golubović ponovo je uhapšen sa još pet članova kriminalne grupe, koja se u dužem vremenskom periodu bavila trgovinom narkotika na liniji Novi Pazar - Beograd, prenose agencije. Pored Golubovića, uhapšena je njegova majka Milanka Golubović (60), Uroš Vuković (20) i maloletna A.K. (17), svi iz Beograda, kao i Safet Ibrović (38) i Mirsad Fujalkić obojica iz Novog Pazara.


Celu vest pročitajte na Uhapšen Kristijan Golubović

субота, 9. јануар 2010.

Ceca trudna


Folk diva navodno čeka bebu sa svojim dečkom, novosadskim manekenom Vladimirom Cvetkovićem








Folk pevačica Ceca Ražnatović ostala je u drugom stanju sa svojim izabranikom, manekenom Vladimirom Cvetkovićem, otkriva Kurir! Budući tata Cvele poslednjih dana pohvalio se najbližim prijateljima da je njegova pet godina starija devojka trudna i da su potvrdu radosne vesti saznali sedam dana pre Nove godine.

Ceo tekst možete naći na Ceca Trudna

Oglasi